Mi történik, ha a 32 hetes uh-t 33 hetesen csinálják meg? Mi a véleményetek a köv sztoriról?
Figyelt kérdés
Telefonon (mint mindig) egyeztettem időpontot mára a kórházba. Odamentem, mire az orvos elzavart, azon a címen, hogy nem vagyok előjegyezve. Megjegyzem, a szemem láttára egy másik terhes nőt is elküldött erre hivatkozva, aki szintén időpontra jött. Az előjegyzésen próbáltam reklamálni, mire annyit tudtak tenni, hogy a köv hétre adtak időpontot, amikor már 33 hetes leszek. Jó, nem probléma, ráérek, mert már nem dolgozom, és 5 perc a kórház. De mi van, ha én történetesen Bivalyröcsögéről utaztam volna nagy hassal fel a városba 40 kilométerről?2009. szept. 2. 18:59
1/5 anonim válasza:
28-32. heti UH a neve, de nem hinném, hogy baj lenne.Az viszont nagyon felháborító, hogy az orvos elküldött!Ha 5 percere laksz is, mijogon teszi ezt és hogy lehet, hogy kiadnak olyan időpontot amit nem írnak be???A helyedben ezt azért mondanám a dokimnak!
27h km
2/5 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz amiatt, hogy 1 héttel később csinálják az uh-t, amúgy viszont teljesen igazad van, főleg, hogy a sztori alapján nemcsak a te időpontodat nem írták fel.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem lesz baj a késés miatt.
Az pedig felháborító és szomorú, hogy ilyenek az egészségügyisek -tisztelet a kivételnek!
4/5 anonim válasza:
Én pont ugyanígy jártam, arra hivatkoztak, hogy a nyári szabadságolások miatt nem férek már be aznap. Nos, én 30 km-ről utaztam. Az egyetlen jó, hogy más elintéznivalóm is volt aznap, így nem ütött meg a guta az utazás miatt.
A 33. hét nem volt gond.
5/5 anonim válasza:
Én is jártam igy bár ez 12 évvel ezelőtt volt. 3 -szor hazaküldtek uh-ról, most nem kerül sorra, most rossz a gép. Aztán mikor 33. hétben nem éreztem a mozgásokat rögtön bevettek de sajna már késő volt. Aztán már volt futkosás körülöttem, féltek, hogy gubanc lesz. De nagyon fiatal voltam 20, nem tudtam akkor, hogy esetleg panaszt is tehetnék. Utólag persze megtudtam, hogy ha akkor nem küldenek haza, akkor valószinűleg meglátták volna,hogy rossz a placenta vérellátása ami miatt a baba szószerint éhen halt bennem. Persze ezzel nem akarlak elijeszteni, mert ha mocorgós a bébi, akkor baj nem lehet. Csak szerettem volna megirni, hogy sajnos ilyen is van. Sok sikert és ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!