Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális vagy menjek dokihoz?

Ez normális vagy menjek dokihoz?

Figyelt kérdés
rúg a baba de fáj.olyan mintha szét akarna szakadni a hasam,derekam nyilal meg néha beleszúr a hüvelyembe:/26+2hkm

2013. jan. 30. 08:01
 1/4 A kérdező kommentje:
meg ha pisilek utána bekeményedik a hasam.
2013. jan. 30. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Normális, ha a magzatmozgás fájdalmas. Sajnos ez így is marad, sőt...

Pisi után nekem is keményedik, ez nem gond. Szedd a magit:)

Boldog babavárást!

25hkm.

2013. jan. 30. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azért lehet megemlíteném a dokinak, nehogy vmi húgyuti fertőzés legyen a háttérben, ami a fájdalmat okozza rúgáskor. Nekem pisitől sosem keményedett be a hasam, és a rúgások sem voltak soha fájdalmasok, max. kellemetlenek, de az is inkább az utolsó trimeszterben. Ezzel nem azt mondom, hogy baj van, lehet tök normális, amit tapasztalsz, de legközelebb mikor mész dokihoz én biztos megemlíteném. 3. babáját váró anyuka
2013. jan. 30. 08:30
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.meg említem majd a dokinak:))
2013. jan. 30. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!