Mitől van hogy fáj a bal bordám? Először azt hittem hogy beszorult a levegő vagy a baba nyomta oda magát de nem múlik el és ha megnyomom kivülről is fáj!
Figyelt kérdés
nem tudok rendesen mély levegőt venni feküdni sem tudok azon az oldalon! először azt hittem hogy a baba nyomta fel magát vagy beszorult a levegő! mi lehet ez?2013. jan. 29. 20:00
1/5 anonim válasza:
Hát nekem nem pont ez volt,de a 12. héttől kb nekem is fájt.ülni szinte semeddig nem bírtam,mert nyomtam és kellemetlen volt.Fekve nem volt baj vele,de ülve megbolondultam tőle.
Azt mondta rá a dokim hogy ahogy a méhem nő,tolja felfelé a szerveimet és azok nyomják.Na hát ez szépen elkísért majdnem a 30. hétig. :)
De hogy miért pont a bal oldal azt nem tudom.Mondjuk ott rúgkapál jobban a Picúrom is.
33 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, hány hetes vagy, nekem a vége felé fájt nagyon a bordám, mert faros volt a babám és a feje nyomta!
3/5 A kérdező kommentje:
36hetes vagyok és be van fordulva a babám! ami már zavar hogy tényleg fekve is fáj meg mindenhogy meg akkor is kivülről megnyomom!
2013. jan. 29. 21:05
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én 33 hetes vagyok és tegnap tettem fel egy hasonló kérdést.Nekem is szúr a bordám a bal oldalamon,és a babám be van fordulva.Igaz nekem azért annyira nem fáj mint neked,de kiváncsi vagyok a válaszokra.
5/5 anonim válasza:
szia!
van valami változás?doki vagy védőnő látta már?mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!