Volt már valakinek ilyen fokú félelme?
tudom, hogy nehéz, de próbálj ne az előző terhességre gondolni, és nem festeni az ördögöt a falra. próbáld meg lefoglalni magad, hogy minél kevesebb időd legyen ilyeneken gondolkozni. biztos minden rendben lesz veletek!
csak pozitívan!! :)
Foglald le magad, nagyon unatkozol!!!!
Olvass egy jó könyvet, nézz filmeket!
Ajánlom az Alkonyat sorozatot könyvben vagy filmen!
Menj barátnőkkel kávézni, próbálj ki új recepteket...
Foglald le magad!
Na meg gondolj arra , már ha most megszületne életben maradna!!!
Én is többszörösen veszélyeztetett terhes voltam, és Gombos Melinda terhes jógáját csináltam, nagyon megnyugtatott, segített kiszakadni minden gondomból.
Neked is azt javasolnám, hogy minél előbb megnyugodjál, valamivel kapcsolj ki, mert nem tesz jót a stressz!
De aranyosak vagytok :)
Most azon agyalok mivel foglaljam le magam :)
Azt olvastam, hogy a 25. héten 70%-a az esélye a túlélésre, a 26. héten 80%. De volt már 22-23 hetesen született makk egészséges baba is. Tehát az esélyei innentől már nagyon jók!
Illetve a stresszeléssel, idegeskedéssel csak és kizárólag ártani tudsz a babának, úgyhogy dönts el, hogy nem agyalsz ezen állandóan.
Nekem is volt egy vetélésem, akkoriban sokat idegeskedtem és mindenen paráztam, el is vetéltem. Úgyhogy most eldöntöttem, hogy minden rendben lesz. Ezt tanácsolom Neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!