SOS! Akinek az jött ki, h a Down szindróma kockázata 1:366-hoz, az milyen vizsgálatot csináltatott még meg?
Előző vagyok.Csak azért kérdezem,mert ha a tarkóredő normális,ami nálad teljesen normális,és látták az orrcsontot is,akkor biztos nincs semmi gond,nyugodj meg.
Hány éves vagy,megkérdezhetem?Egyébként Én is épp a kombinált teszt eredményét várom,remélem minden oké lesz,és ugyan úgy nálad is.
Voltál azóta még valamilyen vizsgálaton?
Szia!
A 4D-s uh-n már biztos többet látnak majd de szerintem nyugi,minden okés lesz:)Anno 6 éve nem lett jó az afp-m,alacsony érték volt,és a 4D-n megnyugtattak,hogy nincs semmi baj.
Én most vagyok 13 hetes,már alig várom,hogy lecsengjenek ezek a vizsgálatok,addig Én sem vagyok nyugodt,bár bizti minden rendben van!
Majd írd meg,hogy mi lett az afp eredménye,illetve mi volt az uh-n.
Szép napot neked!
Szia!Az uh-on mindent rendben találtak,de visszahivott a 20 hétre a 16hetes Afp eredménnyel.
Amugy ha 1:365höz jön ki az eredmény,akkor irnak pozitivat a papirra,tehát egyel van felette az enyém.Na majd látjuk.
Amugy kislány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!