A győri terhesgondozóba be kell jelentkezni?
Figyelt kérdés
Védőnőm azt mondta, hogy igen, meg is adta telefonszámot. Felhívtam,s hülyének nézett a nő, aki felvette a telefont, hogy ki a védőnőm, aki ilyen hülyeséget mondott, a terhesgondozóba nem kell bejelentkezni.
Teljesen tanácstalan vagyok.
2013. jan. 29. 11:33
1/9 anonim válasza:
Nem kell bejelentkezni, a védőnő megmondja melyik dokihoz tartozol, és mikor kell menned hozzá. Sosem kellett bejelentkezni. Bár, ha nem vagy győri, és nem ide tartozol körzetileg akkor lehet!
2/9 anonim válasza:
Csak oda mész, beadod a kiskönyvedet és majd hívnak be. Általában kedvesek és segítőkészek ott bármit meg is kérdezhetsz!
3/9 anonim válasza:
JAh, ha nem győri vagy akkorsem kell! És még mielőtt az védőnőt néznék hülyének, nekem anno ottani dolgozó is azt mondta, hogy időpont kell... aztán a telefonba közölték, hogy nem... 2es voltam
4/9 A kérdező kommentje:
köszi!
győri vagyok, s mondta is a védőnő, hogy melyik napon mehetek, melyik a mi városrészünk napja :)
2013. jan. 29. 12:27
5/9 anonim válasza:
Ja mert meg vannak már keveredve, amióta a terhesgondozós nőgyógyászati rendelés is időpontos lett. Szülés után 6 héttel mentem vígan a kiskönyvemmel, erre hazaküldenek időponttal.
6/9 anonim válasza:
Mondjuk én csak táppénzért járok oda, amúgy van fogadott orvosom. A papírért meg be sem kell menni csak szólni és kiadják.
7/9 anonim válasza:
Nem kell időpontot kérni. Én is kértem az első alkalommal, volt is belőle keveredés, mert rossz ajtóhoz irányítottak, a másiknál meg hiába hívtak, na mind1. Én szerdánként megyek, az a "mi" napunk, beadom a kiskönyvet, aztán behívnak, ennyi.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi!
ti mikor voltatok az első vérvételen? hány hetesen?
ugye lehet enni előtte? a védőnő azt mondta, hogy nyugodtan ehetek, itt meg azt olvasom, hogy ne együnk előtte.
mondjuk én inkább a védőnőnek hiszek, de ti tapasztalatból tudtok válaszolni :)
2013. jan. 30. 11:13
9/9 anonim válasza:
Persze, lehet. Ha jól tudom csak a cukorterheléses vizsgálat ami előtt nem lehet, de ez ugye egyértelmű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!