Van itt olyan kismama aki vérszegény? Többi lent.
Figyelt kérdés
A terhesség elején még jó volt az eredményem, a 24. Héten már épp határon volt a vas és hgb szintem. Az első perctől szedem a vasat, már 3*1- et naponta. Most 34 hetes vagyok és nagyon rossz lett az eredményem, azt mondja a doki, ilyenkor már vért szoktak adni, holnap kell menni hozzá. Szedek vitaminokat, céklàt zabálok egyfolytában. Mitől lehet ez? Valakinek volt már ilyen? Nem szeretnék megint vért kapni, már az első két szülésem után is kaptam. Vagy mit csináljak szerintetek?2013. jan. 29. 08:17
21/25 anonim válasza:
De jó neked én is nyugodtabb lettem volna ha olyat kapok:(
Lehet bepróbálkozom a körzetinél:)
22/25 A kérdező kommentje:
Mondjad neki szerintem ők jobban értenek ehhez. Ma már meg is kaptam az elsőt, mert sikerült szerezni injekciót. Már most van hatása. Valamivel jobban vagyok.
2013. febr. 1. 17:39
23/25 anonim válasza:
Sziasztok!
Az én hcg szintem 101 ès 115-től lenne jó.... 28hetes vagyok és rettegek a vénás vastól,annyian rosszul vannak tőle,meg fájdalmas! Te hogy viseled kedves kérdező???
24/25 A kérdező kommentje:
Az elsőnél nem volt semmi bajom, tegnap kaptam a másodikat, és nagyon rosszul lettem, ha nem fekszek biztos elájulok. Most áttérünk az infúzióra, hátha jobban bírom majd.
2013. febr. 5. 09:54
25/25 A kérdező kommentje:
Ja és fájni nem fáj.
2013. febr. 5. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!