30 hetes első babás kismama vagyok és vérszegény! Nektek mi segített?
Ajánlhatom a céklalevet (Tesco-ban lehet kapni Bio Céklalevet) napi 1 pohár legalább. A májban és a szárazhüvelyesekben is sok vas van. A székrekedés egy idő után elmúlik, hozzá lehet szokni a vashoz.
Boldog babavárást!
Mondjuk én Maltofer Fol rágótablettát szedek , nincs székrekedésem.
(De pl. a Neo Ferro Folgamma-tól volt)
Múltkor olvastam erről, lehet kipróbálom:
májat mértékkel, mert a tul sok maj nem tesz jot a babanak.
a céklalé nagyn jó, raadasul anyagcserére is.
vorosbort is mértékkel, heti-ketheti egyszer (en is berzenkedtem tole, biologus ismerosom mondta, hogy jó, csak ne 500 forintos vorosbor legyen, hanem tényleg minőségi, sok olcsó vörösbort cukroznak, meg az édesítőszer elfedi a hibáit, olyan bort nem szabad inni, csak minőségit, de abból lehet)
Szia!
Én elevitről áttértem (vérszegénység miatt) femibion 400 nevű kismama vitaminra az orvosom javaslatára semmi mást nem szedek és sokkal jobban vagyok a székrekedéssel sincs gond!
30 hetes kismama
Még annyit hogy az alkoholt én úgy tudom semmilyen formában és mennyiségben nem ajánlják többet árt mint használ!
Az utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!