Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes első babás kismama...

30 hetes első babás kismama vagyok és vérszegény! Nektek mi segített?

Figyelt kérdés
Írtak fel drazsét, de az székrekedést okoz és így is egy héten csak 2x tudok WC-re menni. Tanácsolták a deci vörösbort naponta,de nem ártok vele a babának?Illetve tudom, hogy a mogyoró sok vasat tartalmaz, de elég ha csak azt eszem? Na és itt van a homeopátia. Az nem okoz székrekedést? Nektek mi segített?
2009. febr. 27. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Ajánlhatom a céklalevet (Tesco-ban lehet kapni Bio Céklalevet) napi 1 pohár legalább. A májban és a szárazhüvelyesekben is sok vas van. A székrekedés egy idő után elmúlik, hozzá lehet szokni a vashoz.

Boldog babavárást!

2009. febr. 27. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Bio-szőllőlé segített. Bio boltokban lehet kapni 7 decis kiszerelésben, bár elég drága (800-1200Ft/üveg), de megéri. Van céklalé is, az is jó, de az nekem nem izlett annyira.
2009. febr. 27. 12:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk én Maltofer Fol rágótablettát szedek , nincs székrekedésem.

(De pl. a Neo Ferro Folgamma-tól volt)

Múltkor olvastam erről, lehet kipróbálom:

[link]

2009. febr. 27. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:

májat mértékkel, mert a tul sok maj nem tesz jot a babanak.

a céklalé nagyn jó, raadasul anyagcserére is.

vorosbort is mértékkel, heti-ketheti egyszer (en is berzenkedtem tole, biologus ismerosom mondta, hogy jó, csak ne 500 forintos vorosbor legyen, hanem tényleg minőségi, sok olcsó vörösbort cukroznak, meg az édesítőszer elfedi a hibáit, olyan bort nem szabad inni, csak minőségit, de abból lehet)

2009. febr. 27. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én elevitről áttértem (vérszegénység miatt) femibion 400 nevű kismama vitaminra az orvosom javaslatára semmi mást nem szedek és sokkal jobban vagyok a székrekedéssel sincs gond!

30 hetes kismama

2009. febr. 27. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Még annyit hogy az alkoholt én úgy tudom semmilyen formában és mennyiségben nem ajánlják többet árt mint használ!

Az utolsó voltam.

2009. febr. 27. 16:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Különben én is femibiont szedek a terhességem eleje óta, ennek ellenére vérszegény vagyok.
2009. febr. 27. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!