Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Le kellett mondanom a háziálla...

Le kellett mondanom a háziállatokról a baba miatt. Ti hogy döntöttetek volna? Hogy döntöttél, ha voltál már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
23 hetes terhes vagyok és megbeszéltük a párommal, hogy ha jön a baba, akkor nem tartunk annyi háziállatot, amennyi most van, illetve volt. 3 kis jószágról mondtam le. Az nem lényeg, hogy milyen állat. Most olyan nagyon rosszul érzem magam, pedig tudom, hogy jó helyre kerültek, szeretni fogják őket. Tudtam, hogy eljön egyszer ennek az ideje, e olyanok voltam, mint a pici babák. Hülyeség ezen sírni, hiszen az állat mégsem olyan, mint egy igazi baba. Mégis aki volt hasonló helyzetben talán átérzi...

2013. jan. 29. 07:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én a cicámat választottam :)
2013. jan. 30. 01:11
 22/23 anonim ***** válasza:

a nyuszit megértem

de mást állatot nem adnék és nem is adtam oda gyerek miatt.

Aki ezt teszi, az gáz

2013. ápr. 2. 22:54
 23/23 anonim ***** válasza:
Remélem a gyerekedet nagyobb felelősség tudatra neveled, mint ami beléd szorult...
2013. ápr. 3. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!