Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 d ultrangra szeretnénk...

4 d ultrangra szeretnénk elmenni.26 terhességi hétben járok s kb október elejére tervezzük. Melyiket ajánlanátok, amelyik nagyon jó? A Csodabentről a Savoya Parkról és a Baross utcairól mi a véleményetek? Vagy van valami jobb hely? S mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 11:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi!

Édesek a képek!

2009. szept. 2. 16:49
 12/13 anonim ***** válasza:

En is a 4D Genesis-t ajanlom. Az elso babammal 30 hetesen voltunk, nagyon sokaig ott voltunk, kozel masfel orat, ugyanis hiaba ettem csokit, a fiam vegig aludt. Igy kozben szunetet tartottunk, hoztak nekem enni, setalgattam, beszelgettunk, hogy felebresszek a babat. De igy is tobb, mint egy oras volt a vizsgalat es nagyon alaposak voltak. Mindent neztek, amit csak lehetseges.

A nemere nem tudtak raerositeni, mert olyan pozban aludt, hogy nem lehetett latni, ezert is akartak ebreszteni, de a nemet akkor mi mar tudtuk, ugyhogy nem volt fontos.

Ma is epp oda megyek a masodik babaval uh-ra.

2009. szept. 3. 07:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi a csodabentben voltunk. A hölgy elég alaposan megvizsgálta a babut, mindent megmutogatott és elmagyarázott, és fantasztikus képeket készített, szóval igazi élmény volt a vizsgálat, csak ajánlani tudom! A kuponcsomag amit kaptunk nagyon szuper, ilyen kedvezményről máshol még nem is hallottam!
2009. okt. 31. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!