Terhességi cukrom van a terhesség alatt. Elúlik ez a szülést követően? És hogyan ellenörizzem hogy rendben van minden?
Szia! Mennyi lett a kétórás értéked? Voltál dietetikusnál? Csak azért kérdezem, mert nekem is most derült ki, és engem elküldött a nődokim dietetikus belgyógyászhoz, és ő nagyon jól elmagyarázott mindent, mi miért, hogyan van. Általában elmúlik a szülés után, most igazából a babó miatt kell tartani a diétát. Nekem 160 g-os szénhidrátdiétát kell mostmár végig tartani, írni kell egy füzetbe, mikor mit eszek és annak az ch értékeit, majd hetente kell mennem kontrollra. A kontroll abból áll, hogy megyek éhgyomri vérvételre, aztán megeszem a csomagolt reggelimet a maga 25 g CH-jával, utána egy órára megint vesznek vért. Ennek az eredményével kell menni a dietetikus dokihoz.
De hallottam olyat is, akinek otthon kell ellenőrizgetni minden evés után egy órával a cukrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!