Kismamák akik az 5. honaptol nem dolgoztok mivel foglaljátok el magatokat?
7!
Remek!
Miért ítélsz el valakit? Nem tudhatod miért van táppénzen, nem ismered a munkahelyét, anyagi helyzetét stb. stb. és még sorolhatnám. Nem szép dolog.
pláne hogy ez a többi kismama lehurrogása és nem kérdés a válaszra.
Óóóó csajok, bár otthon lehetnék már én is... 30+2 hetes vagyok, múlt hét szerda óta vagyok táppénzen de csak egy kis megfázás miatt, holnap már megyek dolgozni. Imádok itthon lenni, annyi tennivaló van. :)
Minden reggel fát behozni, utána feltakarítani, mosást berakni, szárazat összehajtani, főzni, kutyák kint-macskák bent. Közben kicsit tv-zem is meg netezek is, összeírom hogy még mi hiányzik a kelengye listából, megtervezem mikor mit hol akarok még megvenni. Olvasok, takarót varrok, arcpakolást rakok stbstbstb... Én élvezem, imádom, és bárcsak itthon maradhatnék már a szülésig.
Jól keresek de szükség van a pénzre így az utolsó pillanatig eljárok dolgozni, sajnos a táppénz nagyon kevés... Tgyásig még 30 munkanapot kell dolgoznom... Már számolom vissza a napokat. Akkor leszek 36 hetes babás.
Szerintem aki falun lakik annak bőven van mit csinálnia otthon, én pl egy panelban őrülnék meg.
30hkm
Én meg sem álltam. Soha nem unatkoztam.
A munkám nagyon stresszes volt ezért kellet abbahagynom ,mert idegességtől görcsöltem. Ergo minden mást csinálhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!