Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák akik az 5. honaptol...

Kismamák akik az 5. honaptol nem dolgoztok mivel foglaljátok el magatokat?

Figyelt kérdés
Én rettentően unatkozom,feküdni sem birok egész nap,félek hogy igy nagyon meghizom hogy nem igazán csinálok semmit és unalmamban is eszek,ti hogy vagytok ezzel??
2013. jan. 28. 11:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

7!

Remek!

Miért ítélsz el valakit? Nem tudhatod miért van táppénzen, nem ismered a munkahelyét, anyagi helyzetét stb. stb. és még sorolhatnám. Nem szép dolog.

pláne hogy ez a többi kismama lehurrogása és nem kérdés a válaszra.

2013. jan. 28. 12:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Óóóó csajok, bár otthon lehetnék már én is... 30+2 hetes vagyok, múlt hét szerda óta vagyok táppénzen de csak egy kis megfázás miatt, holnap már megyek dolgozni. Imádok itthon lenni, annyi tennivaló van. :)

Minden reggel fát behozni, utána feltakarítani, mosást berakni, szárazat összehajtani, főzni, kutyák kint-macskák bent. Közben kicsit tv-zem is meg netezek is, összeírom hogy még mi hiányzik a kelengye listából, megtervezem mikor mit hol akarok még megvenni. Olvasok, takarót varrok, arcpakolást rakok stbstbstb... Én élvezem, imádom, és bárcsak itthon maradhatnék már a szülésig.

Jól keresek de szükség van a pénzre így az utolsó pillanatig eljárok dolgozni, sajnos a táppénz nagyon kevés... Tgyásig még 30 munkanapot kell dolgoznom... Már számolom vissza a napokat. Akkor leszek 36 hetes babás.

Szerintem aki falun lakik annak bőven van mit csinálnia otthon, én pl egy panelban őrülnék meg.

30hkm

2013. jan. 28. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Huhh, ez nagyon szivas ! En a szukes elott ket hetig dolgoztam, megorultem volna otthon. A masodik babaval 6 hetet kellett fekudni, hat az borzalom volt. Egy ido utan mar semmivel nem tudtam lekotni magam.
2013. jan. 28. 13:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Én meg sem álltam. Soha nem unatkoztam.

A munkám nagyon stresszes volt ezért kellet abbahagynom ,mert idegességtől görcsöltem. Ergo minden mást csinálhattam.

2013. jan. 28. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!