Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizesedés mikor kóros?

Vizesedés mikor kóros?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok, elkezdtem vizesedni az egyik lábam egy kicsit, hívjam a dokit?
2013. jan. 28. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem már a 6. hétben be volt dagadva a lábam, és elmentem a dokihoz, és azt mondta, hogy ez még biztosan nem attól van.. Most 13+3 hetes vagyok és megint be van dagadva a lábam.. Sajnos most tudom mitől van... mert nagyon sokat ültem, aznap szinte meg se mozdultam...

Ha esetleg sokat ülsz olyan munkád van, akkor az is lehet, hogy attól...

De szerintem nem árt ha szólsz, mert akkor legalább vizeletet néznek, hogy van e fehérje benne..

Én majd kedden megyek és akkor szólok azért, úgyis pont néznek vizeletet is... Igyál sokat, és próbálj mozogni, illetve próbálj feküdni és a szívedtől magasabban tartani a lábad, tegyél alá párnákat... ettől elmúlhat...

Mondjuk nekem a 6. hétben csak az alkoholmentes sör segített...

2013. jan. 28. 10:47
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, holnap úgyis megyek védőnőhöz megnézi a vizeletet
2013. jan. 28. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor neki említsd meg mindenképp!!! Én is pont kedden megyek ezért se sietek sehova :D
2013. jan. 28. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát elég hamar jött neked a vizesedés.Van aki csak a 30. hét után kezd.Én olyan 18-20 hetesen kezdtem,de nem a bokámon,hanem az kezemen(az ujjaim és a kézfejeim vizesek).

Van egy könyvem(Terhesség napról napra az a címe),és abban vannak jó tanácsok,és azt írja,hogy bármilyen furán is hangzik,sok folyadékot kell inni vizesedés ellen!!

25+6 hkm

2013. jan. 28. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!