A terhesség melyik szakaszában fordulhat elő fogínyfájás, fogínyvérzés?
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 19:54
1/4 anonim válasza:
Bármikor előfordulhat, alkat kérdése.
2/4 anonim válasza:
Nekem folyamatosan vérzik, érzékeny, néha egy-egy fogamnál begyullad, pedig én aztán tényleg elmegyek félévente a fogorvoshoz kontrollra, tehát nincs rossz fogam egy sem.
Lehet öblögetni Corsodyllal (egy kicsit színezi a fogakat, de nem vészes.), Tantum Verde öblögető a legtutibb (nem is színez, de drágább)illetve lehet kenegetni gengigel-lel (ez is egy kicsit drágább)
Nem szabad nagyon kemény, erős sörtéjű fogkefét használni, alaposan kell fogat mosni (kicsit sűrűbben), de nem erősen. ha egy kicsit vérezget, az nem baj, csak ronda.
3/4 A kérdező kommentje:
Az alsó fogsornál is lehet fájás,vérzés?
2009. szept. 1. 21:18
4/4 anonim válasza:
aZ BÁRHOL lehet. Én nagyon megszenvedtem ezzel a fogínyes dologgal. Először a 20-as heteim elején volt, rettenetesen fájt, és glycosepttel öblögettem, ecseteltem, meg aloeverás firsttel+ activatorral. Aztán most a 30-as heteim elején is volt, de nem akartam dokihoz menni vele, gondoltam kibírom, és csinálok mindent úgy ahogy korábban a fogammal. Na az lett belőle, hogy a gyulladás ráment a fülemre, aztán az arcomra, úgyhogy íny, középfültő, és arc üreg gyuszim lett. Antibiotikummal lett kezelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!