14hetes kismama vagyok, tegnap óta olyan fura hangokat hallok a pocimból, olyan mintha buborékozni a hasam. Ez lehet már a baba, vagy csak beképzeltem?
Figyelt kérdés
2008. jún. 3. 11:01
1/5 anonim válasza:
Szia. Szerintem ez még korai. Én is érzek néha furcsa dolgokat, de ez szerintem csak azért van, mert annyira nagyon figyelem, és már mindenféle korgást mozgásnak vélek. 16 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Szia én 15 hetes vagyok azt mondják kb 16 héttől érezhető és tényleg olyan mintha buborékok lennének vagy a védőnőm még azt is mondta hogy mint amikor a halacska csobban a vízben.Én még nem éreztem de attól független lehet hogy te már érzed.Függ attól is hogy első-e mert ők később érzik.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, Ő az első babánk! Akkor lehet, hogy csak sima
korgás volt csak már másnak 'akartam' érezni! :)
2008. jún. 3. 11:26
4/5 anonim válasza:
Szia. Én 17 hetesen éreztem először a buborékokat, de azt mondták, hogy aki vékony testalkatú hamarabb is megérzi a babát.
5/5 anonim válasza:
Szia
Nekem is első baba, és 15 hét után éreztem, mert annyira akartam, nagyon kellett figyelnem, de megtudod különböztetni ha Ő az és nem a beleid. :), pláne a buborékok nagyon jellemzőek első mozgásra. Mellesleg a mai bébik elég aktívak! (Tapasztalat, tegnap jöttem ki a kórházból és nagyon sok kismama élményt hallottam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!