Mi lesz ezzel? A magzatburok alatt, nem a lepénynél, van egy folyadék tartalmú rész, talán hematoma.27x10mm 17 hetes vagyok.
Szia! Nem irigyellek, ez nagyon ijesztő tud lenni :(
18.héten véreztem, a bugyimon volt egy tenyérnyi vérfolt, beruhantunk a kórházba, méhlepény leválásom volt 33*9mm, befektettek a kórházba és csak vízszintesen feküdhettem.Leválásból haematóma lett ami elég gyorsan, 3 hét alatt felszívódott :) (de nekem úgy volt, hogy ha elönt a vér, picit elveszik, mert ugye a méhlepényemből hiányzott egy elég nagy darabka, így ő kapta volna a vért)Közben barnáztam pár napig, aztán az elmúlt, de utána hetekig alvadt vérdarabok "jöttek ki belőlem".Változó rendszerességgel, volt amikor napont 2darabka, volt, hogy 3 napig semmi.Ezzel már nem kellett feküdnöm, összesen 1 hónapig unatkoztam az ágyban, közben netet bújtam és megdöbbentő dolgokat találtam, a terhes nők 25-30%-ának van haematómája!Ez borzasztóan sok, engem picit megnyugtatott! :) Most 27.hétben járok, még mindig rohangálok a mosdóba, hogy nem vérzek-e, pedig nagyon nem szabadna! Remélem te gyorsabban feldolgozod és minden rendben lesz!
Most jöttem a dokitól és vissza tapadt az a rész, felszívódott, ami ott volt hála Istennek! A baba is jól van szépen nő és mocorog, mikor mondtam, hogy már érzem is, a doki kicsit hitetlenül nézett rám, gondolom hogy első babánál már így érzem.
Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánok! És köszi, hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!