Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lesz ezzel? A magzatburok...

Mi lesz ezzel? A magzatburok alatt, nem a lepénynél, van egy folyadék tartalmú rész, talán hematoma.27x10mm 17 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Vérzéssel kerültem be a kórházba, ettől nagyobb volt a "folt" az UH-n, de ennek a mérete már 2 hete nem változott, a kontrollon akkora volt, mint amikor hazaengedtek. Már nincs barnás folyásom, hogy tisztulna, akkor fel fog szívódni? Járt már valaki így? Csak nem marad ott? A doki azt mondta, hogy a baba fejlődését nem zavarja (csak engem).
2009. szept. 1. 18:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem irigyellek, ez nagyon ijesztő tud lenni :(

18.héten véreztem, a bugyimon volt egy tenyérnyi vérfolt, beruhantunk a kórházba, méhlepény leválásom volt 33*9mm, befektettek a kórházba és csak vízszintesen feküdhettem.Leválásból haematóma lett ami elég gyorsan, 3 hét alatt felszívódott :) (de nekem úgy volt, hogy ha elönt a vér, picit elveszik, mert ugye a méhlepényemből hiányzott egy elég nagy darabka, így ő kapta volna a vért)Közben barnáztam pár napig, aztán az elmúlt, de utána hetekig alvadt vérdarabok "jöttek ki belőlem".Változó rendszerességgel, volt amikor napont 2darabka, volt, hogy 3 napig semmi.Ezzel már nem kellett feküdnöm, összesen 1 hónapig unatkoztam az ágyban, közben netet bújtam és megdöbbentő dolgokat találtam, a terhes nők 25-30%-ának van haematómája!Ez borzasztóan sok, engem picit megnyugtatott! :) Most 27.hétben járok, még mindig rohangálok a mosdóba, hogy nem vérzek-e, pedig nagyon nem szabadna! Remélem te gyorsabban feldolgozod és minden rendben lesz!

2009. szept. 4. 16:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, elfelejtettem, MagneB6 3x2, Rutascorbin 3x2 :)
2009. szept. 4. 16:50
 13/13 A kérdező kommentje:

Most jöttem a dokitól és vissza tapadt az a rész, felszívódott, ami ott volt hála Istennek! A baba is jól van szépen nő és mocorog, mikor mondtam, hogy már érzem is, a doki kicsit hitetlenül nézett rám, gondolom hogy első babánál már így érzem.

Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánok! És köszi, hogy írtatok!

2009. szept. 4. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!