Mi lesz ezzel? A magzatburok alatt, nem a lepénynél, van egy folyadék tartalmú rész, talán hematoma.27x10mm 17 hetes vagyok.
Szia nekem is volt egy hematómám lekopogom kopp kopp már nincs 2 hete kb nem barnázok...
Szoval egyik éjjel 9 hetesen véreztem egy kicsit de csak papiron látszott sik idegek lettünk hogy elmegy a baba doki megnyugtatott hogy egy hematoma és el fog mulni barnázni fogok egy jó ideig és ha egy kicsit is vérzek ne aggodjak csak a hematoma ürül pihenjek.
hát pihentem is megfogadtam a tanácsot.Ott nem maradhat azt mondta mindenféle képp ki kell ürülnie hüvelyen keresztül..ki is ürült de mikor mentem wc re mindig a frász kerülgetett,Már panaszmentes vagyok .Szerintem neked is el fog mulni hamarosan nekem kb 4-5 hét kellett most 15 hetes vagyok és semmi gond...
Szia a 9.héten kezdtem el éjjel vérezni utánna barnáztam...kezdett elmulni aztán voltam uhn 10 héten addigra már kisebb lett.1 hét alatt csökkent.de utánna még barnáztam a doi mondta is hogy ne ilyedjek meg fogok is.hát ugy is lett..12 uh utánn ahogy megnyomogattak este még véreztem is és utánna még barnáztam kb 5 napig...az volt a vége de az is volt a legdurvább akkor nagyon féltem..igaz akkor is csak a papiron volt de volt rendesen..És 15 hetes vagyok jó van a baba.Tehát kb 3 és fél hét 1 hónap mire teljesen rendbejössz egy hematoma utánn.A doki is ezt mondta és igy is lett.És a babát nem érinti csak mi izgulunk meg nekünk rossz ő jol van...Nyugodj meg a te babád is jól van!jajj majd elfelejtettem előkerestem a leletet nekem 10*14 mm es hematoma volt de kiürült teljesen...Ne aggodj nincs ba nállatok sem sokat pihentem sokat feküdtem sex nuku és nem emeltem...azélt boltba jártam meg főztem mert muszály volt akkor több barna is volt volt hogy néha egy kis vér de akkor lefeküdtem és jobb lett.és egy jó tanács 3x500 mg c vitamint szedtem az elevit mellé mert ez összehuzza az ereket meg jót is tesz.és 3x2 magne b6 ot....Nekem bevált remlem segitettem irj ha van még kérdésed és ne aggodj tényleg rendben lesz minden fel a fejjel!
Szia M.
Megint 14.11 es vagyok elfelejtettem.
Nekem is volt olyan hogy elmult 1-2 napra is vagy 3 de aztán fojtatta..:-(( akkor van rendben minden ha 1 hétig tünetmentes vagy....
És még valami a hematoma nem marad ott mindenképp kiürül vagy ha maradt egy kicsi felszivódik dokim mondta ezt is.
Mert ez egy vérömleny tehát kifakadt ls kiürül..
ha eszembe jut valami majd irok de irj nyugodtan.
Próbálok válaszolni.
Szia nincs mit.
Majd irj mi volt a dokinál de nem lesz semmi baj ne aggodj!:-))
Szia!Én most vagyok így!barnáztam bementem a dokimhoz,megilyesztett,hogy vetélés jele szokott lenni.Nem feküdtem be mert a korház mellett lakunk:)
azt mondta egy hét mulva control,ha nincs semmi bajom.Nem bírtam hamarabb visszamentem(nem volt baj,csak ideges voltam mitől lehet).Ultrahangon az látszodott mint ha 2 petezsák lenne.Első reakció 2 baba lesz.Második van egy hártya ami megfelezi a petezsákot,de ez nem baj a babának semmi baja nem lesz.Néztek szívhangot rendben volt minden.Este volt 2 csepőp vérzésem megilyedtem telefon anyukámnak,ő ápoló.Azt mondta nyugi semmi baj,ha vetélés megérzem.Ez jó 12.napja tart elmuloban van.7hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!