Most akkor a C1100as méhszáj értek mit is vonz maga után? Mármint mit csinálhatok és mit nem? 35hetes vagyok
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 21:11
1/3 anonim válasza:
Hú hát azzal pihenni kellene amennyit csak tudsz. Sex, ülőfürdő tilos, sőt a túl meleg zuhany se. Legalább egy hetet ki kell még bírni, hogy ne induljon a szülés, de a legjobb 38 hetesen lenne, akkor már a tüdeje teljesen fejlett lenne. A doki nem mondott semmit?
2/3 anonim válasza:
úgy van, ahogy első írta. Egyébként a babáddal már semmi baj nem lenne, amiatt ne aggódj!
Ne emelj, ne guggolj, ne masszíroztasd a derekadat. A pihenés leginkább vízszintes fekvést jelentsen! A fertőzésekre még jobban oda kell figyelni.
29 hétre és 36 hétre született lányok anyukája
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát nem igen mondott semmit a doki csak hogy tartsam benn:-) az igazság hogy megindult a szülés szóval kaptam 3tüdöérlekőt meg minden bigyót 3napot voltam kórházban elküldtek uhra becsült súly 2800g! Az osztályon ahol feküdtem nem sokkal később mondták el is mehetek haza már ha szülésre kerül a sor se lesz gond:-) de tartsam benn legalább a 37hétig! Csak nagy volt a nyüzsi rengetegenn szültek és ez valahogy kimaradt hogy mit szabad mit nem! A védőnő szigorú fekvést javasolt de gondoltam hátha azért mégis csinálhatok valamit épp költöztünk!
2013. jan. 27. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!