Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vagyok. Kb.19-ik...

23 hetes vagyok. Kb.19-ik héttől érzem a mozgásokat, majdnem mindennap. De még most is vannak olyan napok, hogy 2-3 napi semmi. Ez mért van? Mindig igy lessz?

Figyelt kérdés
ja meg totál aktiv vagyok,egyáltalán nem fáradok,semmi tünet.bár az eleje ota,a fáradságon kivül semmi tünet nem volt.de akkor is,ugy érzem,mintha nem lennék terhes,ha nem látnám a pocimat.bár elég kicsi az is.remélem,nincs semmi baj?azt érezném nem?
2009. szept. 1. 16:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Ilyenkor még nagyon kicsi a babuci, sok mozgását nem érzed még, ne aggódj emiatt. 1-2-3 hét és mindennap érezni fogod. Aztán egyre jobban :)

A 2. trimeszterben érzik magukat a legjobban a kismamik, én is akkor pörögtem fel és még ez mindig tart, pedig már csak 5 hetem van.

A pocak mérete nem befolyásolja a baba nagyságát, attól hogy picinek látod ő még szépen fejlődik odabent.

Nincs semmi baj. Ilyenkor már sokkal alacsonyabb a vetélés kockázata, ha véletlenül gond lenne éreznéd, hidd el.

Nyugi, nyugi, nyugi!! :D

Boldog babvárást!

2009. szept. 1. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!