Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolcon Horti Lehel nőgyógyá...

Miskolcon Horti Lehel nőgyógyász főorvosról mit tudtok?

Figyelt kérdés
Vállal szülést és mennyiért?
2009. szept. 1. 15:01
 1/4 anonim válasza:
Biztos hogy vállal a szobatársamnak ő volt az orvosa! Egyébként nagyon rendes! Nem hordja fennt az orrát mint a legtöbb!
2009. nov. 14. 20:31
 2/4 anonim válasza:
Voltam nála éjjel a szülészeten "téves riasztás miatt", kedves volt, bár gyorsan letudott, mert épp szerintem felébresztették :D amúgy szimpatikus.
2010. febr. 1. 09:36
 3/4 anonim válasza:

Sziasztok!

Ha már így rátaláltam a kérdésedre, gondoltam én is leírom a véleményem. Pár hete voltam ennél a kóklernél... Munkahelyemre beérve éreztem, hogy gond van, így gyorsan a kollégák leszaladtak velem az ügyeletre, 3 óra várakozás után jutottam be. Közben próbáltunk érdeklődni, hogy soron kívül be lehet-e jutni, mert munkaidőben SOS jöttem el és tényleg rosszul vagyok. A "doktor" stílusa egyszerűen minősíthetetlen, egy bunkó paraszt. Úgy beszél az emberrel, mint egy darab szarral. Sírva jöttem ki!!! Aki hozzá kerülne véletlenül az nagyon vigyázzon, mert egy igazi bunkó!!! Nem tudom milyen a privát rendelésen, de a tb alapú kórházi fogadóidejében nem ajánlom senkinek hogy hozzá kerüljön!

2014. okt. 17. 10:23
 4/4 Avonlea80 válasza:
Már nagyon régi a bejegyzés, de azert en is leírom a tapasztalataimat, hátha így mások legalább elkerülik ezt az utolsó bunkó parasztot. Terhesen mentem Horti Lehelhez magánrendelésre, ott természetesen fizettem. Megkértem, hogy legyen az orvosom, mert akkor még szimpatikus volt. Legközelebb már a Diósgyőri Rendelőintézetbe hívott, mert a magánrendelésen nem volt túl jó az ultrahang. Kétszer voltam a Rendelőintézetben, és második alkalommal, mivel nem adtam neki hálapénzt úgy beszélt velem, mint valami utolsó szeméttel, aki nem is tudom mit követett el. Közölte, hogy nem tudja én mit képzelek magamról, már másodszor vagyok itt és a végén csak megköszönöm szépen és kisétálok. Ez nem így működik. Hirtelen szóhoz sem jutottam, otthagyott, en mentem utana és kérdeztem mit csinaltam rosszul, vagy mi a gond. És mint valami hülyével folytatta, hogy akkor várjam ki a soromat rendesen, ne gondoljam, hogy soron kívül bemegyek. Hangsúlyozom én reggel 7-re értem oda, kértem sorszámot mindkét alkalommal és elsőként ültem le a rendelő elé. Utánam jöttek még többen és még így sem én voltam az első, több embert behívott előttem. Ezert nem értettem a felháborodását. és még én mentegetőztem, hogy nem tudom mi itt a rendszer, magyarázza el, még nem voltam ilyen helyzetben. Erre azt mondta, ha ezt magának magyarázni kell akkor viszont látásra és már tolt ki az ajtón. Ezen kívül több dolgot is a fejemhez vágott nagyon durva lekezelő stílusban. Éppen, hogy kibírtam és csak az utcán kezdtem el sírni. Tisztában vagyok azzal, hogy a hálapénz elfogadott és elvárt dolog lett sajnos, de az felháborító, hogy csak akkor beszélnek és bánnak emberien az emberrel ha fizet, egyebkent meg ilyen undorító minősíthetetlen módon. Azert kell fizetni, hogy ne küldjenek el rögtön a francba??? Pedig egy alap szolgáltatásról van szó, semmi extra, semmi különleges bánásmód. Szóval senkinek nem ajánlom és ezúton üzenem neki, hogy szégyellje el magát, mert egy utolsó alja lelketlen bunkó. Mert aki így tud bánni egy emberrel aki hozzá fordul bizalommal az nem érdemel mást.
2016. jún. 1. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!