Van itt még valaki, aki mostanában tesztelt pozitivat?
Figyelt kérdés
Én hétfőn leszek 5 hetes..:)2013. jan. 26. 11:17
11/16 A kérdező kommentje:
Én is azt mondom a barnázásodra,hogy pihenj sokat,lazits,hallottam már másoktól,hogy náluk is jelentkezett,és nem volt belőle semmi gond,szóval nyugi!:) Mind a ketten irjátok majd meg első dokis élményeiteket,én még majd csak a jövő héten kérek időpontot,úgyhogy szerintem kb.2 hét múlva fogok menni...:)
2013. jan. 26. 12:49
12/16 petera6 válasza:
Elmentem ma a dokihoz, nem bírtam kivárni a holnapot :)
Szívverés volt :) Szuper érzés. 1 héttel kisebb a méretek alapján. Remélem megtartja jó szokását, és nem kell majd egy görögdinnyével megküzdenem :D
Majd 4 hét múlva kell csak újra mennem, ill. addig egy vérvételre.
Többiek?
13/16 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is ma mentem dokihoz:-) Pont 6hetes vagyok,de még nem volt szívhang,az orvos azt mondta ez teljesen normális:-) 2hét múlva megyek megint..Kaptam utrogestant , ami segít megtartani a babát,mivel mi nagyon sokáig vártunk a csodára.
Gratu a szívhanghoz:-)
Írjatok majd,h miújság!
Boldog Babavárást!
15/16 petera6 válasza:
Ha már látta az embriót, akkor lesz szívhang is (napokon is múlhat). Biztos, hogy minden rendben lesz!
16/16 anonim válasza:
Köszönöm:-)
Meg sem fordult a fejemben,hogy nem lesz szívhang,annyira érzem,hogy minden rendben lesz!:-$
Mindenki jol van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!