Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hajnalba 05:44-körül kikellett...

Hajnalba 05:44-körül kikellett mennem a mellékhelyiségbe és véreset pisiltem áztán elkezdtem görcsölni a méhem felé meg mintha leszakadna a méhem meg hát fájásom volt meg fej fájásom volt lehet, hogy megtörtént a beágyazódás? Remélem, hogy igen!

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 09:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem ordította le senki a fejedet és bizonyos válaszok igen is neked szóltak.

Az embernek nem lehet pozitív tesztje akkor, amikor beágyazódás van. Mert a beágyazódást követően kezd el hormont termelni a szervezet, amit kimutat a terhességi teszt.

Tehát ha neked pozitív teszted van, akkor a beágyazódás már megtörtént. Akkor az esetleges beágyazódási vérzésen már túl volnál.

A másik meg, ha a húgycsövedből vagyis a vizeleteddel távozik vér, akkor annak a húgyutakhoz van köze és nem az ivarszervekhez.

Ha pedig a hüvelyedből jött, akkor azt nem tudod kipisilni, mert két külön szervrendszerről van szó.

2013. jan. 26. 17:42
 22/28 anonim ***** válasza:
nem azért néztek le csak ha te úgy gondolod h ma volt a beágyazódásod akkor még aznap nem tesztelhettél pozitívat érted??? a kettő együtt nem lehet...vmit esetleg elszámoltál akkor ha már van egy pozitív teszted de az meg nem jó ha véreztél...de bocs ha összetévesztettelek de lásd be hirtelen ördögien hasonlított a kettő nem akartalak megbántani...
2013. jan. 26. 17:43
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem értem miért ne lehetne 27-én 4 hetes terhes? Mikor kell megjönnie kérdező? Mert ha 27-én vagy a körül, a teszt már mutathat pozitívat:) Viszont ha már pozitív a teszted, a beágyazódáson már túl vagy. A vizelettel keveredhet a hüvelyi vérzés, és úgy tűnhet hogy véreset pisilsz. Lehet a vér annak a jele is hogy meg kellene jönnie, de ha terhesség mellett van vérzés keresd fel az orvosod, hogy adjon progeszteron pótlást!:)
2013. jan. 26. 18:07
 24/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó értő olvasás akkor nálad is karó...épp ezt mondjuk mi is h ma nem lehetett akkor beágyazódása ha ő tudja h 4 hetes terhes legalább mivel a beágyazódás 8-10. napon történik ezt magyarázzuk h vmi nem stimmel!!!!! Próbáljuk vele megértetni h a kettő nem jöhet egyszerre össze..vagy tényleg 10 napja voltak együtt és tudja h most kellene beágyazódnia de akkor is lehetetlen a pozitív teszt...szóval ha valóban 4 hetes terhes akkor lehet a poz. teszt de nem tudom honnan szedte elő a beágyazódást most!!!
2013. jan. 26. 18:21
 25/28 A kérdező kommentje:
MARIA ROMED tesztet használtam de sokan mondták hogy nem jó de azért megpróbáltam avval és pozitív lett de lehet, hogy rosszat mutatott nem tudom majd elválik 30-án mert akkora nem várom!
2013. jan. 26. 18:28
 26/28 A kérdező kommentje:
de este meg reggel mindug nagy a hőmérsekletem
2013. jan. 26. 18:29
 27/28 anonim ***** válasza:

Kérdező már ne haragudj de úgy érzem h bot nélkül beszél veled az ember!!! Nem válaszolsz semmit a kérdésekre h segíteni lehessen neked össze-vissza írogatsz...oké h 30-ára nem várod DE most kellett történnie a beágyazódásodnak???? Értem itt azt h 10 napja voltatok együtt h most lehetett???

Vagy mint írtad 27-én leszel 4 hetes terhes vagyis gondolom azt menstruáció szerint számoltad ki szóval akkor már egy ideje megtörtént a beágyazódás!!!! Melyiknél vagy??? Erre adj választ mert nem tiszta h mi van veled egyáltalán...

2013. jan. 26. 18:36
 28/28 anonim ***** válasza:
Kedves 24-es! 23-as vagyok!Ha értenéd amit írok, akkor nem mondanád hogy nem értem amit a kérdező ír. A stílusoddal elég nagy bajok lehetnek! Minden jót neked!
2013. jan. 26. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!