Hajnalba 05:44-körül kikellett mennem a mellékhelyiségbe és véreset pisiltem áztán elkezdtem görcsölni a méhem felé meg mintha leszakadna a méhem meg hát fájásom volt meg fej fájásom volt lehet, hogy megtörtént a beágyazódás? Remélem, hogy igen!
Ügyelet vagy hétfőn orvos, ha bírod addig.
A véres vizelet, alhasi görcs húgyhólyaghurutnak, köznyelven felfázásnak a tünete.
Ha a hüvelyedből jött, akkor az pedig másfajta vérzés. Ha valóban esély van a terhességre, akkor pedig főleg ügyelet, mégpedig nőgyógyászati, mert még rossz dolog is történhet. Ha terhes vagy, az nem szokott jót jelenteni ha görcsölsz és vérzel.
De valóban ha még a beágyazódásnál tartanál, ott még nem tesztelhetnél pozitívat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
te vagy az aki interneten számoltad ki h terhes vagy???? ha igen neked komoly gondok vannak a felfogásoddal :/
Nem nagy, hatalmas itt Isten állatkettje, alacsony a kreítés
előbb vki kérdezet, hogy szeritnünk volt e peteérése, azt írtam, hogy a görbe alapján nem. erre kiakadt, nos lekezdett oltani...ha annyira kíváncsi, miért nem megy mindenki orvoshoz, vagy várja meg a menstruáció idejét, ha meg nem jön meg akkor teszteljen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!