Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hajnalba 05:44-körül kikellett...

Hajnalba 05:44-körül kikellett mennem a mellékhelyiségbe és véreset pisiltem áztán elkezdtem görcsölni a méhem felé meg mintha leszakadna a méhem meg hát fájásom volt meg fej fájásom volt lehet, hogy megtörtént a beágyazódás? Remélem, hogy igen!

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 09:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ügyelet vagy hétfőn orvos, ha bírod addig.

A véres vizelet, alhasi görcs húgyhólyaghurutnak, köznyelven felfázásnak a tünete.

Ha a hüvelyedből jött, akkor az pedig másfajta vérzés. Ha valóban esély van a terhességre, akkor pedig főleg ügyelet, mégpedig nőgyógyászati, mert még rossz dolog is történhet. Ha terhes vagy, az nem szokott jót jelenteni ha görcsölsz és vérzel.

De valóban ha még a beágyazódásnál tartanál, ott még nem tesztelhetnél pozitívat.

2013. jan. 26. 09:41
 12/28 A kérdező kommentje:
wc-re nah..... :):):D
2013. jan. 26. 09:42
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ma történt volna a beágyazódás,nem lehetne pozitiv a teszt.(lehet én tudom rossul,de azt olvastam h beágyazódás után kezd a hcg termelődni.
2013. jan. 26. 09:42
 14/28 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

te vagy az aki interneten számoltad ki h terhes vagy???? ha igen neked komoly gondok vannak a felfogásoddal :/

2013. jan. 26. 10:15
 15/28 anonim ***** válasza:
ha még csak most volt a beágyazódás szerinted az a szexuális együttlét után kb 8-10. napon történik csakh tisztában legyél ezzel utána rá leghamarabb 3 napra tud egy nagyon érzékeny terhességi teszt pozitívat mutatni reggeli vizeletből...na most akkor kérdezem én tőled h jött ki neked 27-re h te egy hónapos terhes vagy????? nem veszed észre h tiszta röhej amiket napok óta írogatsz ki???? gondolkodj már az Isten szerelmére ne legyél ilyen buta ha gyereket akarsz...ne interneten számolgasd h terhes vagy-e vagy sem vagy kicsit olvass utána h is működik ez!!!!!
2013. jan. 26. 10:22
 16/28 A kérdező kommentje:
mlyen internetes? én nem is számoltam az interneten 1-2 napja regisztráltam már bocsánat!!
2013. jan. 26. 10:45
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az Isten állatkertje...
2013. jan. 26. 12:30
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagy, hatalmas itt Isten állatkettje, alacsony a kreítés

előbb vki kérdezet, hogy szeritnünk volt e peteérése, azt írtam, hogy a görbe alapján nem. erre kiakadt, nos lekezdett oltani...ha annyira kíváncsi, miért nem megy mindenki orvoshoz, vagy várja meg a menstruáció idejét, ha meg nem jön meg akkor teszteljen

2013. jan. 26. 12:36
 19/28 anonim ***** válasza:
amit belinkeltem kérdést nem te írtad ki??? mert nekem úgy tűnik h igen a válaszaid alapján...csak kérdezem...
2013. jan. 26. 16:47
 20/28 A kérdező kommentje:
asse tudom, hogy kiaza személy csütörtök óta vagyok tagja és csak egy kérdésre akartam választ kapni erre leordítsák az ember fejét mert össze tévesztik egy zabi emberrel..... nem csak nekem van ugyan akkor másnak is ugyan akkor meg jöhet vagy mittudtom
2013. jan. 26. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!