Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hűvelyszárazság lehet korai...

Hűvelyszárazság lehet korai terheségtől?

Figyelt kérdés
teszteltem már több fajta teszttel is de nem egyértelmű olyan halványka volt hogy nem is tudom?de tűneteim vannak,mellérzékenység,néha hányinger,haskeményedés,és néha úgy bele nyilal alul a hasamba, hűvelyszárazság,tudom meg kell várni a nemvártat de még nics közel utólsó mensesem első napja volt jan 8.más is nem várja v van igy? azok irjanak .köszi.
2013. jan. 26. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy korai még tesztelned, de ha te halványan látod a 2. csíkot, akkor az bizony ott van. Nekem pl semmilyen folyásom sem volt nemvártig, pedig előtte mindig volt, szóval ez is egy "jel" lehet a többi tünet mellett.
2013. jan. 26. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Én február elejére nem várom, előzőleg volt egy vetélésem. Minden tünet meg volt, de a szurkálás nálam rosszat jelentet. Ha január 8-án volt az első nap akkor olyan 22 körül volt peteérésed. (terhes csak peteéréskor lehetsz kb. 12-24 óra) A beágyazódás olyan február 1 és 5 között lesz majd. Amíg a beágyazódás nem történt meg addig nem vagy terhes. Csak akkor van elegendő HCG hormonod a teszthez amikor már a baba legalább 4-8 napja beágyazódott. (ez előtt nem lehet két csíkod) Legkorábban a nem várt előtt 4 nappal lehet két csíkod, de az is olyan halvány, hogy csak ha nagyon akarod akkor látod. A nem várt napján halvány, de látható csík jellemző, és utána 2-4 nappal már igazi erős csík. (ezek a legkorábbi időpontok, van aki a nem várt után 5 nappal látja csak meg a leghalványabb csíkot)

Nekem terhességi tünetek olyan 3-4 héten kezdődtek. Mellfeszülés, alhasi diszkomfort, alkohol szagától hányinger. Hüvely váladékom szokásos volt, de vannak nők akinek szárasság vannak akiknél bővebb váladékozás van.

2013. jan. 26. 09:14
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.csak hogy voltunk egyűtt a páromal menses közbe is,és azér teszteltem hátha megfogant a baba?
2013. jan. 26. 10:33
 4/6 A kérdező kommentje:
utolsó válaszólónak:sajnálom a babád:( én szeptemberben voltam abortuszon sajnos :( egésségi okokból.
2013. jan. 26. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: Én is nagyon sajnálom, de cserébe legközelebb egy duplán egészséges babánk lesz. Nagyon szorítok, minden rendben lesz!
2013. jan. 26. 15:37
 6/6 A kérdező kommentje:
váúúúúúúúúú .... ikreid lesznek? gratulálok.
2013. jan. 26. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!