Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor kezdett meglátszan...

Kinek mikor kezdett meglátszani a terhessége?

Figyelt kérdés

Majdnem 19 hetes vagyok és még semmi sem látszik. 160cm/58 kg. Sőt, ma találkoztam valakivel, és újságoltam, mi a helyzet, és azt mondta, hogy már épp kérdezni akarta, hogy fogytam?!

Elsősorban nem a családra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy azok mikor kezdték látni rajtad, hogy terhes vagy, akik nem tudták, hogy az vagy!

2009. szept. 1. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én pont ugyanígy állok, ugyanezekkel a méretekkel, 18 hetesen. Rajtam sem látszik még semmi, kicsit kényelmetlenebbek a nadrágok, ennyi. Nekem ez a második baba, az előző terhességemnél is ugyanez volt a helyzet, nekem a 6. hónapig szó szerint semmi nem látszott, utána sem igen kérdezett rá senki. Gondolom, úgy gondolták, csak híztam. Aztán az utolsó hónapban szépen kigömbölyödtem, persze hatalmas így sem lett a pocakom.

Ja, és normál súlyú, 3,3 kg-os kisfiam lett.

Ha szeretnéd, hogy észrevegyék, akkor ha már van egy picike pocakod, húzhatsz terhesrucikat, mell alatt húzott felsőben már azért észrevehető lesz.

2009. szept. 1. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Most vagyok a 14. hétben. Nem híztam még, sőt fogytam is. De a hasam minthogyha már kicsit formálódna. Nem látszik még, pedig nagyon várom már, hogy mindenki lássa:)
2009. szept. 1. 12:59
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem kimondottan akarom még, hogy látszodjon, csak attól félek, hogy nincs-e baj, nem állt-e meg a fejlődésben, nem halt-e el, és nem vettem észre. Ma és tegnap pl. érzem azt a bugyborékolást, amit emlegetni szoktak, de én mindig azt hittem, hogy sok apró buborékot érez ilyenkor a kismama a pocijában, de nekem akkora buborékaim vannak, mintha pukizni kellene. Pedig nem kell, mert elől, a hasfalamon érzem, nem hátul, a beleimnél.

Még írjatok válaszokat!

2009. szept. 1. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem 16hetesen már nagyon szépen látszódott :)
2009. szept. 1. 13:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes vagyok, vegyesen hordok szűkebb-bővebb ruhákat, és épp ma kérdezték meg, hogy terhes vagyok-e, mert eddig nekik nem tűnt fel. És a 14. hétig mindenki dícsért, hogy milyen csinos vagyok, meg hogy biztos fogytam, mert látszik az arcomon! :-))
2009. szept. 1. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
165 cm vagyok és most(25. hét)vagyok 52 kg (48-ról kezdtem a terhességet). A 16. héten már szépen látszott a pocakom, most már igencsak gömbölyű vagyok. Hamarosan neked is látványos lesz a terhesség. A baba miatt ne aggódj, minden rendben van vele egészen biztosan!
2009. szept. 1. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
19 hetes vagyok. Nekem kb. 1-1,5 hét alatt lett ilyen -viszonylag- nagy. Egyszercsak fogta és beindult. Előtte én is pont azon gondolkoztam hogy nincs-e valami baj.
2009. szept. 1. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
én 22 hetesen 160cm,52 kg.hát hasam nekem sincs nagy,én combra,csipöbe többet hiztam.mindenki azt hiszi,h mégcsak a 4-ik honap.kb.18-ik hét utan kezdett jobban nöni,elötte semmi,csak én vettem észre,más nem nagyon.
2009. szept. 1. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! 165cm-rel és 60kg-mal kezdtem, 26hetesen kezdett látszani kicsi pocak, aztán 32 hetesen beindult, bár nem olyan nagy (10kg-ot szedtem fel), egy hónapom van vissza, de az újságárus csodálkozott, mert 2 hónapot saccolt. :)

36hetes pocis

2009. szept. 1. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!