Kinek mikor kezdett meglátszani a terhessége?
Majdnem 19 hetes vagyok és még semmi sem látszik. 160cm/58 kg. Sőt, ma találkoztam valakivel, és újságoltam, mi a helyzet, és azt mondta, hogy már épp kérdezni akarta, hogy fogytam?!
Elsősorban nem a családra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy azok mikor kezdték látni rajtad, hogy terhes vagy, akik nem tudták, hogy az vagy!
Szia! Én pont ugyanígy állok, ugyanezekkel a méretekkel, 18 hetesen. Rajtam sem látszik még semmi, kicsit kényelmetlenebbek a nadrágok, ennyi. Nekem ez a második baba, az előző terhességemnél is ugyanez volt a helyzet, nekem a 6. hónapig szó szerint semmi nem látszott, utána sem igen kérdezett rá senki. Gondolom, úgy gondolták, csak híztam. Aztán az utolsó hónapban szépen kigömbölyödtem, persze hatalmas így sem lett a pocakom.
Ja, és normál súlyú, 3,3 kg-os kisfiam lett.
Ha szeretnéd, hogy észrevegyék, akkor ha már van egy picike pocakod, húzhatsz terhesrucikat, mell alatt húzott felsőben már azért észrevehető lesz.
Nem kimondottan akarom még, hogy látszodjon, csak attól félek, hogy nincs-e baj, nem állt-e meg a fejlődésben, nem halt-e el, és nem vettem észre. Ma és tegnap pl. érzem azt a bugyborékolást, amit emlegetni szoktak, de én mindig azt hittem, hogy sok apró buborékot érez ilyenkor a kismama a pocijában, de nekem akkora buborékaim vannak, mintha pukizni kellene. Pedig nem kell, mert elől, a hasfalamon érzem, nem hátul, a beleimnél.
Még írjatok válaszokat!
Szia! 165cm-rel és 60kg-mal kezdtem, 26hetesen kezdett látszani kicsi pocak, aztán 32 hetesen beindult, bár nem olyan nagy (10kg-ot szedtem fel), egy hónapom van vissza, de az újságárus csodálkozott, mert 2 hónapot saccolt. :)
36hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!