Másnak is kis lusti mostanában a picikéje? Szombatig majdnem kirúgta az oldalamat, majd megjött a front, azóta csak bejelentkezik, hogy megvan, de nincs nagy rugdosódás.
nálam nyomul ezerrel.
bár tény, hogy melegben lustább :)
23 hetes
Nekem ugyan így van. Már néha kezdek pánikolni, hogy nem érzem mozogni. Eddig mindig este 11 körül volt a legaktívabb, most pár napja szinte semmi. de napközben néha jelet ad, így megnyugszom egy kicsit. Holnap megyünk ultrahangra, hátha megmutatja már magát.
22 hetes kismami
Ma nálunk nagyobb a csendesség. Épp csak jelzett ebéd után, hogy "jó volt a kaja"! :-))
21 hetes km.
Csak az a fura,hogy eddig reggel mindig mocorgott,most alig.Eszek egy kis édeset,hátha....
De már kezdek izgulni,nincs-e valami baj.
Ne aggódj nekem tegnapelőtt kicsit,tegnap, meg ma egyáltalán nem reagált semmire, még édesre sem. Tegnap már meghallgatta szívhang-hallgatóval, hogy jól van e, és iszonyatosan lubickolt, minden rendben volt vele. Ma megint nem ficánkolt, de voltam du. genetikai uh-n és azt mondta a doki, hogy nagyon élénk és megnyugodtam.
Már bocs a kifejezésért, de úgy látszik , hogy csak minket "szivatnak" a drágák(-:(-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!