13 hetesen milyen fájdalomcsillapitót lehet bevenni?
Figyelt kérdés
Nem tud kibujni a bölcsesség fogam,mert rá van tapadva az inyem,és teljesen be van durranva a mandulám is meg a fülem is töle.multkor igy jártam a másikkal,akkor 1 hétig fájdalomcsillapitón éltem,utána nem tudtam már kinyitni a számat,és az ügyeleten felvágták.ezt most kismamaként szeretném elkerülni.mit csináljak szerintetek?2013. jan. 25. 13:11
1/4 anonim válasza:
Nekem a háziorvosom a panadolt ajánlotta. De ez édes kevés szerintem ebben az esetben. Algopirint is lehet szedni, de azt sem sokat, csak egy-egy szemet. Szerintem jobban jársz és előbb túl leszel az egészen, ha megint orvoshoz mész vele. A babának az sem tesz jót, ha fájdalomcsillapítóval tömöd magad és amellett meg még szenvedsz is. Jobb előbb kezelni ilyenkor a problémát.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem jobb lenne ha orvoshoz fordulnál mert még elég sok van vissza szülésig és addig még ezerszer előjöhet ez a probléma. Jobb elöbb túl lenni rajta...
Amúgy nekem is a Panadolt és az Algopirint javasolták, mást nem igazán szabad szedni.
30hkm
3/4 anonim válasza:
Paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót nyugodtan vehetsz be (pl. Panadol, Benuron).
De szerintem is jobban jársz, ha túlesel a fogorvosi beavatkozáson, a babának sem jó, ha szenvedsz. Az orvos által adott érzéstelenítő nem káros a magzatra, inkább legyél most túl rajta, nehogy szülés előtt durranjon be megint!!
4/4 anonim válasza:
Panadol, bár arős fájdalmakra nem nagyon hat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!