Ha elhal a magzat én érzek valamit olyankor, vérzek, görcsölök vagy valami? (10hetes vagyok)
Igazából jól érzem magam,de mégis picit félek.
Nem tudom más is érzett-e így az elején?A pocakom mintha fel lenne fújódva és a melleim meg vannak duzzadva.Lehet azt várom már,h.látszódjon a pocakomon,h babás vagyok és ne olyan legyek mint aki csak hízásnak indult?UH-rendben találtak mindent volt szivhang is és még picit nagyobbnakk is mutatkozott a magzat.Akkor voltam a gép szerint 7 hetes az honnan számolja?Utolsó mensi első napjától?
Van, hog y érezni vmit, van, hogy semmit. Nem ritka, hogy a következő uh-on mondja a doki, hogy 2-3 hete nem él, nem fejlődik.
De ne is gondolj ilyenre, szakadj le az ilyen oldalakról, vegyél egy kismama magazint, és örülj, hogy terhes vagy, ne ilyen rémisztő baromságokat olvasgass.
Legyél boldog kismama:)
Ezt a 9 hónapot szörnyű aggódva megélni.
Aggódni akkor kell, ha a doki azt mondja hogy van rá okod.:)
Én semmit nem éreztem, nem véreztem, nem görcsöltem. 11+5-ön közözlte a doki, hogy nem él. S jó régóta nem élhetett, mert mindössze 1,4cm -volt. Tehát nagyon "össze volt esve" már... Előtte 7+3-an voltam ott minden rendben volt. Ez nyáron volt.
DE! Tegnapelőtt egy papírforma szerint 12 hetes, de méretei alapján 13 hetesnek megfelelő csodás kis (úgy tűnik) fickóról kaptam kiváló eredményeket! :)
Tudom, hogy nem lehet ezen nem malmozni, de próbálj meg minél kevesebbet. Én az előzmények miatt azt hittem megbolondulok az elmúlt pár hétben... :-/ de ez egészen más ilyen előzményekkel. Most a föld felett járok!!! :)
Ha még nagyobb is akkor nincs miért aggódnod!Ilyenekre ne is gondolj,nem kell bevonzani a rosszat!
Amúgy nekem elhalt a babám 9 hetesen,de látszott is,hogy baj volt mert nagyon pici volt már az elejétől kezdve.Már csak akkor vették észre az uh-n amikor vérezni kezdtem és csak azért nézték meg.Szóval ne aggódj,veled ilyen baj nem lesz,ne olvasgass ilyenekről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!