Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyáron szülő kismamák hogy...

Nyáron szülő kismamák hogy vagytok? Van már poci?

Figyelt kérdés
Tudjátok a baba nemét? Hányadik terhesség? 16+1hkm
2013. jan. 24. 19:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is 16 hetes vagyok :) Július 6-ra vagyok kiírva.Szerencsére idáig minden rendben.Nem voltak egyáltalán rosszulléteim.Annyit érzek csak,hogy csinálja a helyet a babóca magának.Van már egy kis pocakom.Te hogy érzed magad?
2013. jan. 24. 19:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia, 15 hetes vagyok plusz pár napos, Július 16-ra vagyok kiírva :)

Hát alul már növekszik de a külvilág még nem látja!

Most a savammal szórakozok 2 napja, székrekedéseim vannak, néha hányinger :(

2013. jan. 24. 19:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia 14+3 napos vagyok tudjuk a nemét a 12.heti ultrahangon 100%-ra megmondta az orvosom kisfiú lesz, még képet is adott a fütyiről!:) Nagy pocim van már (negyedik baba)
2013. jan. 24. 19:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Június 27-re várom, kerek 18 hetes vagyok. Én éjszakánként a gyomorsavval küzdök, nappal meg a sok állással, a meleggel és a levegőtlen helyekkel (ilyenkor kerülget az ájulás). Ezeket leszámítva jól vagyunk. Már érzem néha, hogy mozog, ez mindenért kárpótol. :) A pocak már egyértelműen látszik, most már nem csak szűk ruhákban.
2013. jan. 24. 19:58
 5/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

július 15-re vagyok kiírva, most vagyok 15 hetes. Még nem tudni, hogy mi lesz, de szerintem kisfiú! :)

Már van egy kis pocakom, estére mindig hatalmas lesz általában úgy felpuffadok. Jól vagyok egyébként, van erőm is már, nincsen se hányinger, gyomorsav sincsen (előtte volt). Néha este már azt érzem mintha mocorogna a baba, de szerintem még csak beképzelem magamnak. Ja és első baba!

2013. jan. 24. 20:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
szia július 10-re vagyok kiírva gondolom ugyan akkora vagy te is ,jól vagyunk és mivel már második baba így a pocak látszik már nagyon régen és 12 hetesen már éreztem a mocorgást :-) a nemét még nem tudjuk de jövő hónap végén biztosra megmondják az amniocentézisből ;és ti hogy vagytok?
2013. jan. 24. 20:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is július 10re vagyok :) A pocim estére mindig nagyobb, de még azért nem veszik észre idegenek, inkább csak olyan jóllakottnak nézek ki :) Energiám talán kezd visszatérni a sok rosszullét után, mostmár "csak" a savval és a szagokkal kell megkűzdenem. Egyébként első baba és nagyon lánynak érzem, de még várni kell 3 hetet, hogy megmondják, alig várom :)))
2013. jan. 24. 21:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Julius 11-re vagyok kiirva. meg nem tudjuk kik lakik bent, de a pocim formaja alapjan mindenki fiut tippel. mar latszik a hasam kb 2 hete nott meg nagyon. Elso babank es mar nagyon enyhen de estenkent mar erzem, mintha uszkalna bent valaki :) hullamzik gyengeden! Viszont meg mindig nagyon faradt vagyok es csak aludnek.
2013. jan. 25. 01:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!

Én 07.19.-ére vagyok kiírva.

Elvileg leányzó lesz a babám, de nem 100% még. :)

Pocakom már van, főleg este!

Én mintha már szombat óta érezném a babucit. :) Egészen alul, ilyen bizsergés féle. Először azt hittem, valami ideget elnyomtam azért ez az érzés, de minden pozícióban tudom érezni (ülve, állva, fekve).

15 hkm

2013. jan. 25. 14:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én augusztus 7-re vagyok kiírva. Van már poci, nem is kicsi. :-) A nemét még nem lehet biztosra tudni, bár 12 hetesen inkább kisfiúnak tűnt. Hatodik terhesség. :-)
2013. jan. 25. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!