Holnap 19 hetes uh. Van itt köztetek olyan akinek ekkor mondták meg hogy fiú vagy lány?
Nekem is azt mondták, hogy meg tudják már mondani, ha megmutatja magát.
Múlthéten voltam, de az én kicsikém szégyenlős volt.
Nekem a két lányomat 30. héten, a fiamat a 14. héten mondták meg:)
Majd írj holnap:D
Egy gyakorlott szonográfus a 15. héttől megmondja 100%-ra.
Csak épp a dokik nagy része nem szonográfus, ezért ők sokat tudnak bakizni. (Amit nem is lehet nekik felróni, mert nem ez a szakterületük, míg a szonográfus napi 8 órában ezt csinálja)
Harmadik gyerekem nekem sem "állt úgy". Kérdezte a szonográfus, hogy akarjuk-e tudni, és egy másodperc alatt úgy átmozgatta azzal az "érzékelővel" (vagy hogy hívják?) a babát, és egyből mondta is.
Vissza is kérdeztem, hogy "biztos"? Mire nagyon csúnyán nézett rám :o) És hozzá tette, hogy "már hogy ne lenne az"...
Szia.
Nekem már 13 hetes 4D-s Uh-on is megmondták,hogy kisfiú lesz,de akkor még nem volt 100%.
A 18 hetes Uh-on viszont már 100%-ra mondták a kisfiút,és azóta nem is változott a neme :)
25+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!