Ki van még így a fájó forgójával, medencéjével? Az első terhességemnél nem volt ilyen!
Figyelt kérdés
Már egy ideje fáj a forgóm,medence csontom.Tegnap leültem a földre a fiammal játszani,de annyira elkezdett fájni,hogy csakis a férjem segítségével tudtam felállni.Este aludni sem tudtam...Az orvosom kenőcsöt mondta,de mellé tette,hogy nem fog hatni annyira. Megoldás? Tanács? 29hetes kismama2013. jan. 24. 13:25
1/4 anonim válasza:
Én is így voltam.Nekem azt mondták,hogy ha megszülök és nem szoptatok röntgen.Nekem kattogni is szokott,néha 10 percig nem bírok felkelni az ágyból..:(
2/4 anonim válasza:
Szia!
Szilveszter napján kezdődött nálam is és kb 3 napja nem érzem, szépen lassan elmúlott, de a poklot éltem meg annyira fájt. Nem tudtam aludni éjszaka, járni is alig bírtam, öltözni...pf... szörnyű volt az egész. Nekem a dokim annyit mondott hogy kitartás, szülés után elmúlik, de hálisten elött elmúlott. Barátnőmnek csak 1 hétig tartott. Voltaren krémet vettem rá, minden este kentem, volt hogy segített volt hogy egyáltalán nem, sőt másnap rosszabb volt.
Pihenj ha tudsz és kitartás!!!!
30hetes első babás kismama
4/4 anonim válasza:
ahhhhh nekem a szemérem csontom bal oldalon a nacit csak ülve tudom felvenni szörnyű néha feküdni inkább ülni jobb:-)és még csak 16 hetes vagyok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!