Mi az oka a keményedésnek?
állandó keményedés csak akkor nem ha fekszem ha megyek bekeményedik ugy a hasam hogy diot lehetne vele törni.illetve sajog a derekam, hátam is
36 hetes vagyok
Én úgy tudom, hogy minél közelebb a szülés annál gyakoribb a keményedés, ezzel készül fel a méh (gyakorol). 30 hetes vagyok és most kezdett el naponta keményedni a hasam, eddig csak 4-5 naponta keményedett egyszer.
Mennyi magnéziumot szedsz? Lehet hogy emelni kéne az adagot!
Nekem a 23. héttől feküdnöm kell, mert annyira keményedett a hasam (amellett, hogy befordult a baba és megrövidült a méhszájam is). Szóval már 15 hete küzdök haskeményedéssel (naponta rengetegszer) és hátfájással. Olyan vagyok, mint egy hátára fordított teknősbéka... :) De már nemsokára vége!
Egyébként valóban a méhed készül a szülésre. Edz, vagy vmi ilyesmi!!! :)
Kitartást!
38 hetes kismama
Nekem azt mondta az orvos, hogy a 36. héttől már ne szedjek magnéziumot, ettől én is nagyon tartok, mert 1-2 napig ha nem szedem nekem a lábam is nagyon görcsöl.
Korábban meg villámütés szerű izom összehúzódás volt a méhemben. A magnéziumtól múlt el.
Egyébként a hasam, tekintve, hogy még dolgozom, és szinte egész nap ülök ( ami szintén nem jó) estére a magnézium ellenére keményedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!