Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes kortól látható...

Hány hetes kortól látható ultrahangon, hogy terhes vagyok-e?

Figyelt kérdés
Én ha terhes vagyok akkor kb.2-3 hetes lehetek 8.án még megjött,ma voltam u.hangon nem mondták h terhes lennék annyit mondtak h rendben van a méhem a petefészkeim is...kb 1 hete már a melleim majd leszakadnak ,nagyon fáradékony vagyok legszívesebben az egész napot végig aludnám,van hányinger érzetem is ha éjszaka fel ébredek akkor is,hangulatváltozásaim is szinte minden ami terhességre utal....!!! Lehetséges az hogy 2-3 hetesen nem látják még a terhességet az u.hangon???
2013. jan. 23. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Még nem is lehetsz terhes. Pár napja volt csak peteérésed, ha netàn megtermékenyült még csak most kezdi majd a beàgyazódást.
2013. jan. 23. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Olyan furán volt meg a mensesem is ..nem úgy mint máskor tudod...Meg mondom a melleim csütörtök óta majd le szakadnak..akkor ez nem a terhesség miatt lehet??? :/ És egyébként u.hangon mikor látják???
2013. jan. 23. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Ultrahangon akkor látszik a petezsák, amikor már legalább egy hete késik a menstruációd. Amiket leírtál tünetek, lehetnek a peteérés következményei is (premenstruációs szindróma), nem feltétlenül terhesség. Igaza van az előzőnek, terhességnek ez még nagyon korai lenne, ha viszont már a 8-adikai menstruációd előtt estél teherbe, akkor látni kellett volna az ultrahangon.
2013. jan. 23. 19:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen azt gondoltam h látták volna...hát akkor fogalmam sincs mi a baj semmit nem mondanak...ennyit az orvos tudományról :/ előttem aki csaj bement úgy tett neki h 5hetes korig nem látható a terhesség de csináltasson tesztet az egészségügyi központban...
2013. jan. 25. 09:16
 5/5 anonim válasza:
Szia.hasonlo helyzetben vagyok.en jan.3.an menstrualtam utoljara,kb 14.e korul lehetett peteeresem.3napja hasmenesem volt,olvastam az lehet a beagyazodastol is.a mellem egyaltalan nem faj.de hanyingerem van,2napja reggelente farkasehsegre ebredek..mindennap probalkoztunk a parommal.szerintetek ez mar lehet az?ne haragudj h ide irok,de irtam kerdest is nemnagyon valaszoltak.hatha itt valaki segit nekem.ja januar 31.re nemvarom
2013. jan. 25. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!