Mit csináljak hasmenés esetén?
Figyelt kérdés
Tegnap óta hasmenésem van. ma csak pirított kenyeret, virslit és főtt krumplit ettem. Délelőttől nem volt gond, most este megint kezdődik.
Mit tegyek?
35 h km.
2009. aug. 31. 17:20
1/3 anonim válasza:
Szia! Ezer éve mondta a háziorvosom, hogy ilyenkor egyek reszelt sárgarépát. És igaza van, hasfogók ide vagy oda, ez tényleg beválik (később kisgyereknél is!). Zsíros ételeket kerüld (a virsliben több a zsír, mint minden más együtt. Ezt kevesen tudják, de kérdezz meg egy dietetikust - barátnőm az, én tőle tudom ezt.)
2/3 anonim válasza:
Valamelyik éjjel hányásos-hasmenéses fertőzésem volt, elkaptam a férjemtől, aki két nannapl azelőtt esett át rajta (szintén éjszaka, klassz volt). Betelefonáltunk az ügyeletre, hgy mi a teendő, terhesen mit tegyek. Bolus Adstringens tablettát javasolt, recept nélkül kapható, nem drága, és garantáltan megfogja a hasat (nekem már víz jött a végén, nem széklet, mégis megfogta). Terhesen is szedhető.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat
2009. aug. 31. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!