Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak hasmenés esetén?

Mit csináljak hasmenés esetén?

Figyelt kérdés

Tegnap óta hasmenésem van. ma csak pirított kenyeret, virslit és főtt krumplit ettem. Délelőttől nem volt gond, most este megint kezdődik.

Mit tegyek?

35 h km.

2009. aug. 31. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ezer éve mondta a háziorvosom, hogy ilyenkor egyek reszelt sárgarépát. És igaza van, hasfogók ide vagy oda, ez tényleg beválik (később kisgyereknél is!). Zsíros ételeket kerüld (a virsliben több a zsír, mint minden más együtt. Ezt kevesen tudják, de kérdezz meg egy dietetikust - barátnőm az, én tőle tudom ezt.)
2009. aug. 31. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Valamelyik éjjel hányásos-hasmenéses fertőzésem volt, elkaptam a férjemtől, aki két nannapl azelőtt esett át rajta (szintén éjszaka, klassz volt). Betelefonáltunk az ügyeletre, hgy mi a teendő, terhesen mit tegyek. Bolus Adstringens tablettát javasolt, recept nélkül kapható, nem drága, és garantáltan megfogja a hasat (nekem már víz jött a végén, nem széklet, mégis megfogta). Terhesen is szedhető.
2009. aug. 31. 18:57
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat
2009. aug. 31. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!