Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak még a szagok ellen?

Mit csináljak még a szagok ellen?

Figyelt kérdés

Itthon vagyok, és folyamatosan rosszul vagyok, mert szagokat érzek. De nem kajaszagot, vagy büdöset, hanem valamilyen szag, nem hasonlít semmire, csak az orromban van valamiért egész nap, már pár napja, és megőrülök tőle már. Ma már 5x szellőztettem át az egész házat, a kazán folyamatosan megy, mert már kihűlt a ház a sok szellőztetéstől, én beöltöztem mellény meg köntös, minden van rajtam, hogy ne fázzak. De amint becsukom egy kicsit az ablakokat, máris érzem a szagot, és felfordul a gyomrom. Érzek a mellkasom közpén egy nyomást, mintha hányingerem lenne, de az onnan se le, se fel. Mit tegyek még hogy ne érezzem ezt a szagot, és ne legyek tőle rosszul egész nap? Kössek egy illatosítót az orromra? Valaki mondjon valami jó tanácsot, mert megőrülök már!! Folyamatosan felfordul tőle a gyomrom és émelygek tőle.

13 hetes vagyok. Köszönöm a segítséget.

2013. jan. 23. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Esetleg egy illat gyertyát ha meggyújtanál nem lenne jobb??Annak kellemes illata van és hátha az maradna meg az orrodban :D

Nem tudok más tippet adni,más nem jut hirtelen eszembe :)

25+1 hkm

2013. jan. 23. 11:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs itthon illatgyertyám sajnos, bár azt most kipróbálnám, ha lenne itthon. Jelenleg mentolos Orbitot tartok az orrom alá, de pár slukk után már alig érzem az illatát. Hamarosan ez is cserbenhagy, úgy érzem. Ki meg csak nem dughatom a fejem a hóesésbe?! Érzem ezt a szagot, és nyomja a mellkasomat. Iszonyat rossz.
2013. jan. 23. 11:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Nincs otthon pl jó illatú krémed,vagy testápolód??Mert abból kenhetsz az orrod alá,és annak az illatát éreznéd.

Nekem nem voltak ilyen problémáim,éreztem én is a szagokat meg még a mai napig is érzem,de nem maradt meg az orromban eddig semmilyen kellemetlen illat és a mellkasomat sem nyomta.

Első voltam.

2013. jan. 23. 11:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Milyen jó ötletet adtál. Tipikusan abba a szituba kerültem, hogy annyira gondolkodtam, kerestem a megoldást, hogy rittig semmi nem jutott az eszembe. Van egy nagyon jó illatú Nivea Soft intenzív hidratáló krémem, most azt slukkolom, és bekentem vele az orromat és környékét. Eddig hatásos, de csak úgy, hogy jó vastagon kentem rá, és pár percenként utána kell pótolni. De akkor is jobb mint eddig volt. Remélem nem csak átmeneti megoldás lesz. Mert az a mellkasnyomás, hát az brutális.
2013. jan. 23. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én narancsot eszek sokat és van, hogy azzal kenem össze magam, hogy ne érezzek szagokat.. 16hetes
2013. jan. 23. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy tudtam segíteni :)

De viszont ezt a mellkas nyomást nem tudom mi lehet,nem kellene ezzel orvoshoz menni??Nehogy komoly dolog legyen a dolog hátterében!!Vagy hívd fel a védőnődet és kérdezd meg tőle,hogy mi lehet ez?!

Első voltam.

2013. jan. 23. 12:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Nállam is volt ilyen mindentől rosszul voltam öblitő stb de tényleg minden...de elmult...
2013. jan. 23. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is rosszul voltam mindentől, a friss levegő is büdös volt, a víz is, és minden! Az illatosító nem jó ötlet, mert attól is rosszul lennél... Én gondolkodtam, hogy veszek orrcsipeszt, de aztán valahogy kibírtam. Ha szerencséd van, mostmár el fog múlni! Én 12 hetes vagyok, és már egész jó a helyzet...
2013. jan. 23. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:
5ös vagyok... az a nyomás egyébként lehetséges a sav miatt van!
2013. jan. 23. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!