Mit csináljak még a szagok ellen?
Itthon vagyok, és folyamatosan rosszul vagyok, mert szagokat érzek. De nem kajaszagot, vagy büdöset, hanem valamilyen szag, nem hasonlít semmire, csak az orromban van valamiért egész nap, már pár napja, és megőrülök tőle már. Ma már 5x szellőztettem át az egész házat, a kazán folyamatosan megy, mert már kihűlt a ház a sok szellőztetéstől, én beöltöztem mellény meg köntös, minden van rajtam, hogy ne fázzak. De amint becsukom egy kicsit az ablakokat, máris érzem a szagot, és felfordul a gyomrom. Érzek a mellkasom közpén egy nyomást, mintha hányingerem lenne, de az onnan se le, se fel. Mit tegyek még hogy ne érezzem ezt a szagot, és ne legyek tőle rosszul egész nap? Kössek egy illatosítót az orromra? Valaki mondjon valami jó tanácsot, mert megőrülök már!! Folyamatosan felfordul tőle a gyomrom és émelygek tőle.
13 hetes vagyok. Köszönöm a segítséget.
Esetleg egy illat gyertyát ha meggyújtanál nem lenne jobb??Annak kellemes illata van és hátha az maradna meg az orrodban :D
Nem tudok más tippet adni,más nem jut hirtelen eszembe :)
25+1 hkm
Nincs otthon pl jó illatú krémed,vagy testápolód??Mert abból kenhetsz az orrod alá,és annak az illatát éreznéd.
Nekem nem voltak ilyen problémáim,éreztem én is a szagokat meg még a mai napig is érzem,de nem maradt meg az orromban eddig semmilyen kellemetlen illat és a mellkasomat sem nyomta.
Első voltam.
Örülök,hogy tudtam segíteni :)
De viszont ezt a mellkas nyomást nem tudom mi lehet,nem kellene ezzel orvoshoz menni??Nehogy komoly dolog legyen a dolog hátterében!!Vagy hívd fel a védőnődet és kérdezd meg tőle,hogy mi lehet ez?!
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!