24 hetes kismama vagyok, a vastabletta hatására nagyon kell erőlködnöm a wc-n, árthat ez a babának? Ilyentől nyilhat-e a méhszáj? Honnan tudom ha gond van?
Menj el a gyógyszertárba, ott van valmi lekvár nem jut eszembe a neve, de ott tudni fogják, és az mindenkinek segít! A vasat ne hanyagold, mert rosszabbodhat a baba, és nekem belgyógyász mondta, hogy a vége fele a kóros vashiány vezethet a baba oxigénhiányához. Én is nehezen viselem, de a baba érdekében, megküzdök a kifordult aranyeremmel is.
Nekem 109 volt a hemoglobin ekkor kaptam vasat, és mivel nem szedtem 103ra lement. Van akinek már 119től felírják a vasat, holott a határ a 120. Vigyázz magatokra!
38 hetes kismama
Nagyon közönöm a hasznos tanácsokat, bár sajnos a tamarin lekváron is túl vagyok, a laevolac szirup bevált, de nem merem azért azt sem folyamatosan használni.
Ugye már érezném, ha valami baj lenne az erőlködéstől?
Szia!
Nekem a tökmag jött be. :) Próbáld ki. Nekem mikor kinyílt a méhszáj voltak fájásaim. Azért is mentem be megnézetni magam. Csak a külső nyílt egy ujjnyira, de megéreztem. Nem tudom más hogy van ezzel.
Kitartás!
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!