39.5 eves vagyok. Van egy 13 es 11 eves gyermekem. Megint terhes lettem, nem terveztuk. Sot, vedekeztunk. Anyagi helyzetunk nem tul fenyes. Ti mit tennetek? Szult valaki ennyi evesen? Nehezebb sokkal a terhesseg es utana?
Anya 41 évesen szülte öcsémet.
Megtartották annak ellenére,hogy már kezdett örülni,hogy én leérettségiztem,diplomámat már saját lábra állva csináltam,örülhettek volna a szabadságuknak...
Ehelyett babáznak :)
Szia, én 38 éves vagyok és 33 hetes kismama...
Minden nehézség ellenére ez volt életem legjobb döntése, választása ez az új életke a pocimban!
Biztos, hogy minden nehezebb, mint huszonévesen, de soha egy pillanatra sem bántam meg!!!
Ja, és a "nem túl fényes anyagi helyzetedre" : nem ismered a mondást :mert ahová Isten báránykát ad, oda ad legelőt is...
Unokatestvéreméknél is 39 évesen jött a harmadik (egy 12 és egy 8 éves mellé). Nagyon jót tett nekik, totál megfiatalodtak, és a házasságuk is megújult. Már 8 éves a "kicsi", és a tesói és a szülei is nagyon szeretik, ő a család "szíve csücske". A harmadik gyerekről pedig annyit, hogy -lehet, hogy ez így hülyén hangzik, de- anyagilag is nagyon "megéri", innentől a családi pótlék, adókedvezmény is magasabb összegű, továbbá ingyen tankönyv és félárú étkezés jár mind a három gyereknek! Megéri nagycsaládosnak lenni. A korod miatt pedig ne aggódj, nagyon sokan szülnek 40 évesen, sőt, fölötte is! A lényeg, hogy szoros orvosi felügyelet legyen! Remélem, megtartod, és nagyon boldogok lesztek vele!!!
Egy nagycsaládos kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!