Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellszívóból milyet vegyek?...

Mellszívóból milyet vegyek? Kb. milyen áron vannak és hol?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen még tapasztalatom, de én is éppen ezzel voltam ma elfoglalva, gondoltam megosztom veled az információkat.

Nekem eddig az AVENT ISIS mellszívót ajánlották legtöbben. 14-15 e Ft körül van az ára. Körbenéztem és annyi féle létezik, hogy csak arra tudok hagyatkozni, amit az ismerőseim már használtak és elégedettek voltak vele.

2009. aug. 31. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem elektromos Tigex van(Brendonban kuponnal volt 10.000.-)de a legjobban kézzel tudtam fejni!!!A 3.babával már nem is fogom használni!
2009. aug. 31. 14:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Engem éppen most ért kellemes meglepetés. Medela Harmony mellszívóm van, ugyan már nem használom, de 8 hónapig naponta többször kellett. Szóval eltört az egyik alkatrésze mosogatás közben, írtam a magyarországi márkaképviseletnek, hogy rendelhetek-e tőlük egy db ilyen alkatrészt, és láss csodát, ajándékba kaptam meg tőlük, ingyen és bérmentve, postán.

Szóval én ezt a márkát ajánlom bátran,nekem bevált, kislányom már 1 éves, de még szopizik, többek között a mellszívónak köszönhetően.

[link]

[link]

2009. aug. 31. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Gyógyszertárban lehet kapni Csöpi fájdalommentes mellszívót, 3000 ft. És tényleg jó.
2009. aug. 31. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem minden babás ismerősöm aventet használ. Aki használt elektromosat is kézit is, az azt mondta, hogy az elektromos egyértelműen hatékonyabb. Én elektromosat vettem pont e miatt. Úgy voltam vele, hogy ha már beruházok rá, akkor inkább többet, de legyen jó. Amúgy az elektromos 30 ezer, ehhez jár 2 cumisüveg is.
2009. aug. 31. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:

A Csöpit használtam én is 2 fiamnál!

A legjobb és majdnem a legolcsóbb!!!!!!

2009. aug. 31. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a harmadik babámat várom,és az Avent isis-t szerettem volna használni, de akkor sokaltam érte a majd 20.000.-ot. Így Mamm-osat vettünk, ugyanolyan karos,kézi, és 12000.-ft volt. Nagyon meg voltam vele elégedve!

2009. aug. 31. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!