Mellszívóból milyet vegyek? Kb. milyen áron vannak és hol?
Nincsen még tapasztalatom, de én is éppen ezzel voltam ma elfoglalva, gondoltam megosztom veled az információkat.
Nekem eddig az AVENT ISIS mellszívót ajánlották legtöbben. 14-15 e Ft körül van az ára. Körbenéztem és annyi féle létezik, hogy csak arra tudok hagyatkozni, amit az ismerőseim már használtak és elégedettek voltak vele.
Engem éppen most ért kellemes meglepetés. Medela Harmony mellszívóm van, ugyan már nem használom, de 8 hónapig naponta többször kellett. Szóval eltört az egyik alkatrésze mosogatás közben, írtam a magyarországi márkaképviseletnek, hogy rendelhetek-e tőlük egy db ilyen alkatrészt, és láss csodát, ajándékba kaptam meg tőlük, ingyen és bérmentve, postán.
Szóval én ezt a márkát ajánlom bátran,nekem bevált, kislányom már 1 éves, de még szopizik, többek között a mellszívónak köszönhetően.
A Csöpit használtam én is 2 fiamnál!
A legjobb és majdnem a legolcsóbb!!!!!!
Szia!
Én a harmadik babámat várom,és az Avent isis-t szerettem volna használni, de akkor sokaltam érte a majd 20.000.-ot. Így Mamm-osat vettünk, ugyanolyan karos,kézi, és 12000.-ft volt. Nagyon meg voltam vele elégedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!