Medi Center Poliklinika Szekszárd? Magánklinika, bárkit fogad egy Uh erejéig is?
Baján vagyok dokinál, de 5+5 hetesen voltam először és a 12 hetesre hívott vissza. Előbb nem mehetek Uh-ra.
Mivel volt 1 vetélésem érdekelne, hogy minden rendben va-e odabenn. Most 8 hetes vagyok.
Bejelentkezésre csinálnak csak Uh-t? Egyátalán lehet 1-szeri Uh-ra bejelentkezni? Olvastam csinálnak 2-3-4D-seket is.
Azt nem szeretném, hogy kotorásszanak bennem.
A Mediben egyszer voltam, többet nem mentem. Teljes vizsgálatra mentem és szabályosan rá kellett vennem a dokit, hogy csináljon UH-ot. (Imre József)
Ha jó dokihoz mennél Szekszárdon a Varga Józsefet (20/461-5507) vagy a Kovács Gábort ajánlom. Mindketten nagyon elfoglaltak, de tényleg megéri rájuk várni.
De ha magándokid van akkor miért nem hozzá mégy? Az a dolga, hogy amikor szeretnéd megnézzen, főleg, hogy fizetsz érte.
A dokim csak a kórházban csinál uh-t, azért meg nem kell fizetni. Sajnos itt csak így megy(így hívják vissza a kismamikat), senkinek nincs uh-ja.
Akiket ajánlottál azoknak van uh-juk a magánon vagy szintén a kórházban rendelnek?
Én csak 1 Uh-t szeretnék, semmi mást.
Winkler Lászlóról hallottál már vmit? Ő is a mediben van.
Be lehet jelentkezni oda CSAK uh-ra is?
A Winklerről nem tudok semmit.
Akiket írtam nekik van a magánrendelőjükben UH, én a Vargához járok és nagyon szeretem, mert minden kérdésre válaszol, csak akkor ad gyógyszert, ha tényleg kell, visszahív az eredményekkel, stb.
Kérdezd meg a mediben hogy lehet-e csak UH-ra menni, egy kérdést megér.
16 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!