Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt valaki dr Sipos Miklós...

Járt valaki dr Sipos Miklós terhesgondozására?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnek, végeztett-e TORCH vizsgálatot, mennyire volt alapos és lelkiismeretes...

2013. jan. 21. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Most is hozzá járok, Én megvagyok vele elégedve!

35hkm

2013. jan. 22. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Én neki és Forgács Tanár úrnak köszönhetem a hármasikreimet, akik a Forgács Intézetben lombikkal fogantak. Nagyon kedves, lelkiismeretes, türelmes és nagy szaktudású orvos, nekem csak pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatosan.
2013. jan. 22. 11:45
 3/10 A kérdező kommentje:
11.45-ös: terhesgondozásra is hozzá jártál vagy csak a forgácsból ismered? Engem inkább a terhesgondozás rendelés érdekelne. Hol csináltatja a vér- és vizeletvizsgálatot, genetikai UH szűrést, egyéb kötelező vizsgálatokat, milyen gyakran néz UH-gal....
2013. jan. 22. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Terhesgondozásra nem, mivel nekem az a kórház nagyon messze esett és nincs is ott PIC (MÁV-ban szültem).
2013. jan. 23. 12:16
 5/10 A kérdező kommentje:
És a Forgács Intézetben nem mondták, hogy a hármas terhesség mennyire veszélyes a magzatok és a kismama számára egyaránt és hogy mennyi komplikációt rejt?
2013. jan. 24. 19:57
 6/10 A kérdező kommentje:
A BMC-ben kifejezetten ellenjavallják a hármas terhességet a veszélyek miatt... Micsoda felelőtlen orvosok dolgoznak a forgácsban...
2013. jan. 24. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem az eredeti kérdésed nem erre irányult, de ha már így rákérdeztél, válaszolok. Nem hinném, hogy a Forgácsos orvosok felelőtlenek vagy hülyék (azt meg pláne nem gondolom, hogy a BMC-sek bármivel is jobbak lennének náluk, sőt!!), pontosan tudják, hogy mivel jár egy hármasikres terhesség, de nyilván senki sem gondolhatta, hogy 4 sikertelen inszemináció és 3 sikertelen lombik után (még a megtapadásig sem jutottak el az embriók), pont a 4. lombiknál úgy alakul nálam, hogy minden összejön. Igen, felajánlották a redukciót, de mivel nem tartom magam Istennek, és nagyon féltettem a többi embrió megmaradását, ezért a redukció lehetőségével nem kívántam élni. Mind a 3 embrió ugyanolyan fejlettségű és egészséges volt. Az pedig az én döntésem volt, hogy 36 évesen 0 gyerekkel ezt bevállaltam.
2013. jan. 25. 09:46
 8/10 A kérdező kommentje:

11.45-ös: Idézem a kérdésmre adott válaszod, ami totál eltér a tárgytól: "Én neki és Forgács Tanár úrnak köszönhetem a hármasikreimet, akik a Forgács Intézetben lombikkal fogantak. Nagyon kedves, lelkiismeretes, türelmes és nagy szaktudású orvos, nekem csak pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatosan."

Tehát TE nem jártál adott dokihoz terhesgondozásra, csak lombikra a Forgácsba, ami egy meddőségi központ és nem csak a Sipos dolgozik ott. A kérdésem viszont nem lombikkal volt kapcsolatos! Eltértél a tárgytól, de ha már szóba hoztad a Forgácsot, akkor arra reagálok. És honnan ismered ilyen jól a BMC-t? Oda is jártál? Nyilván szerencséd volt a hármasikrekkel, hogy nem történt tragédia, de ez nem a forgácsosoknak köszönhető, hanem a jóistennek. Számtalan esetben nemhogy három, de egy kisbaba sem születik élve vagy egészségesen hármas ikerterhességből.

2013. jan. 25. 12:21
 9/10 anonim válasza:
Én Sipos doktorhoz jártam terhesgondozásra. Nagyon alapos volt, habár elég szűkszavú.. de a kérdésekre mindig válaszolt, de amúgy túl sok mindent nem mond.. csak a szükséges vizsgálatokat végezteti el, hüvelyi vizsgálat minden hónapban volt, meg UH is. a vérvételek inkább magán úton intézteti, a klinikára ritkán küldött be ( csak AFP) TORCH-ot én magamtól intéztem az istenhegyin.. A SOTE II szül, és végig velem volt, mondjuk "szerencsére" este indult a szülés és igy éjjel ott volt végig.. ha napközben szülsz és épp az intézetben dolgozik akkor nem fog tudni odamenni a szülésre...
2013. okt. 8. 09:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Hu kerdezo... remeljuk az elmult 4 evben beallt nalad vmi pozitiv valtozas. Te nagyon idegesito egy alak lehetsz. Tudalekos, okoskodo...
2017. nov. 5. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!