Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ragaszkodom a csaszarhoz...

Ha ragaszkodom a csaszarhoz szerintetek megcsinaljak?

Figyelt kérdés
Azert ragaszkodom, mert az ezelotti tapasztalatom eleg kellemetlen nem szeretnem ujra atelni.13 orat vajudtam abbol kb.4-et ugy hogy kivoltam tagulva teljesen csak nem jott ki a baba amire eszre vettek hogy homlok tartasba fordult es azert nem jon ki szegeny persze akkor mindenki elkezdett kiabalni, mert mar 50-es volt a szivhang na azonnal megcsaszaroztak de kozben vegig hallgattam a telefonokat hogy egy babasdoki azonnal jojjon, mert lehet ha ujra kell eleszteni s ilyesmik. S amikor meg mutattak a babam homlokan volt egy akkora veromleny mint egy fel tojas azt mondtak, hogy nyomta magat sokaig kifele s attol van. Na mindegy most hala az istennek egeszseges, de nem szeretnem meg egyszer
2009. aug. 31. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg az orvosoddal,ha van fogadott dokid,akkor szerintem nagy esélyed van a császárra.
2009. aug. 31. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvosfüggő.
2009. aug. 31. 12:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Hat ma megyek 30 hetes vagyok s megkerdezem,fogadott dokim van remelem belemegy mert,mar most azon parazok.

koszonom a valaszokat,boldog babavarast mindenkinek

2009. aug. 31. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan nehéz szülésem volt!Psichológus igazolást kell kérni,és akkor megcsinálják!

Megmondod neki,hogy mi történt,és ,hogy rettegsz szüléstől!

Ha ő is ezt látja,ír egy papírt,hogy császármetszést javasol!

2009. aug. 31. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van fogadott dokid? Ha igen, megbeszéled vele és ennyi, császár után indokolt kérni ismét. Ebből nem hiszem, hogy problémát csinálnának.

Én mindenkit lebeszélek a császárról, de így megértelek. Én is ezt tenném.

Problémamentes szülést!!

2009. aug. 31. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:

En ugy hallotam ha az elso csaszarral szuletett akkor nagy az eselye a masodik babanal is az lesz de kerd ki a dokid tanacsat,nem biztos hogy megint igy fogsz jarni ne ijedj meg!

minden jot es jo egeszseget!

2009. aug. 31. 14:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat voltam a dokinal es csaszarozni fog
2009. aug. 31. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!