Mitől lehet szagosabb a vizeletem?
Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok és elég kellemetlen szaga van. Furcsa hasonlat, de az időseknek szokott ilyen lenni. Be is sprayzek utána, mert kellemetlen. Nem tudom, hogy ez mitől lehet. Mondjuk amit 2-3 hete szedek, az a Maltofer vas tabletta. Persze az a székletet színezi, szóval nekem gyanus nagyon, hogy nem-e ettől van. Másra nem tudok gondolni. Esetleg még ittam a napokba Aqua Elixis gyógynövényes italt. Aztán lehet még a hormonok miatt, de miért pont most jelentkezne...Tippek?2013. jan. 21. 19:55
1/7 anonim válasza:
Hát nem tudom..nekem a védőnőm azt mondta,hogy a kismamáknak jellegzetesebb a vizeletük szaga. :/
De ez viszont tényleg érdekes,hogy akkor meg miért csak most jelentkezett?!
Szerintem kérdezd meg a védőnődtől vagy a dokidtól.
2/7 anonim válasza:
Iszol elég folyadékot? Lehet kevest iszol és emiatt erősebb a szaga?
3/7 A kérdező kommentje:
Eleget iszom.
2013. jan. 21. 20:39
4/7 anonim válasza:
Én is 2 hete szedem a Maltofer vasat, és nálam is megváltozott a szaga. Szerintem ettől lehet.
26 hkm
5/7 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Én akkor éreztem erősebbnek a vizeletem szagát mikor a hányingeres korszakom volt és a szaglásom is felerősödött akkor ugye. 6-14 hétig.
6/7 anonim válasza:
Még annyit, hohy 14. hét után elmúlt. Pedig én is sok folyadékot ittam mégis éreztem.
7/7 anonim válasza:
Fertőzésre is utalhat,mmint húgyúti fertőzésre.Szerintem említsd meg a dokinak!
Nálam az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!