Lehetek így terhes?
Figyelt kérdés
Meg volt rendesen ebben a hónapban, + gyógyszert is szedek, de még is úgy érzem, mint ha terhes lennék. Tüneteim: mellfeszülés, kívánósság, fáradtság, állandó "teltség" érzés a hasmban stb. Szóval előfordulhat a terhesség, vagy valami más van a háttérben?2013. jan. 21. 18:58
1/4 anonim válasza:
Mi lenne ha csinálnál egy tesztet?
2/4 A kérdező kommentje:
Nyilván fogok tesztelni, de jelen pillanatban nincsen itthon teszt, így kíváncsiságból kérdezem.
2013. jan. 21. 19:19
3/4 anonim válasza:
De mivel mi nem vagyunk orvosok,így csak ugyan úgy tippeket tudunk neked írni,amivel nem mész semmire,mert nem leszel tőle okosabb!!!
Tesztelj,az mindent el fog neked mondani,amire kíváncsi vagy!!
24+6 hkm
4/4 anonim válasza:
nem tartom valószínűnek de már láttam fura dolgokat szóval fogalmam sincs...de azt is el tudom képzelni h vmi más miatt érzel ilyen tüneteket és mivel a terhesség jutott először eszedbe róla egy csomó más tünetet már csak beképzeltél... előfordul én is járta így mikor mondjuk már nagyon vágytam a babára és minden hónapban azt hittem h sikerült...tényleg csinálj egy tesztet itt nem sokra mégy majd a válaszokkal mert mind kétes lesz csak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!