Hol lehet kantáros kismama nadrágot kapni?
Figyelt kérdés
NAgyon szeretnék olyat, mert az tartja a pocakot és leveszi a terhet a derékról és hátról.2013. jan. 20. 20:30
1/11 anonim válasza:
C&A-ban láttam, azt hiszem, farmer anyagból. tényleg ennyit számít a kantár?
2/11 A kérdező kommentje:
Én a tesómtól tudom, hogy sokat segít, megtartja a hasat is és nem nyúlik a bőr annyira a terhesség végére.Én mindenképpen szeretnék egyet, de eddig nem találtam sehol.
2013. jan. 20. 20:36
3/11 anonim válasza:
Hát nem a kantártól nem nyúlik a bőr!
4/11 A kérdező kommentje:
Többre megyek vele, mint a hastartóval
2013. jan. 20. 20:47
5/11 anonim válasza:
"leveszi a terhet a derékról és hátról."
...és áthelyezi a vállakra. Legalábbis a te elméleted szerint.
6/11 anonim válasza:
Én "örököltem" egyet, még nem láttam sehol, ahol néztem nadrágokat. Kényelmes, mert egyáltalán nem bántja a hasat (nekem "tartani" még nem kell), viszont pl. WC-re menni benne, főleg télen, kész rémálom.
7/11 anonim válasza:
Apródon , és jofóos is vannak alig használtan jó áron :). Én az első terheségemnél pólus centerbe vettem kismama boltba 8000 ft ért .
8/11 A kérdező kommentje:
KÖszi a segítőkész válaszokat!! Aki pedig nem a kérdésre válaszolt, annak is kösz, de nem tanácsot kértem, hanem cmíeket, tippeket, hogy hol lehet kapni nacit.
2013. jan. 21. 20:26
10/11 anonim válasza:
Giga Turi - Rákóczi út (60): olcsó és márkás. Mindenféle méretben, tök szupi nadrágok vannak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!