Ha korai terhességnél barnázgatok, az baj? Mindenképpen vetélés? Vagy attól még megmaradhat a baba?
Az a baj,hogy a tesztem annyira halványan volt pozitív,hogy már kétségeim vannak,hogy terhes vagyok-e vagy sem...
Vettem még tesztet,holnap megcsinálom,ha rendesen pozi,akkor elmegyek másik dokihoz..talán már látszana..
Nekem is ez volt 5 hét 5 naposan és leráztak hogy nem tudnak mit tenni.Több helyen ráztak le.Végül egy magán dokihoz mentem de akko már egy hete barnáztam.Mondta előbb kellett volna jönni kaptam gyógyszert de 9 hetesen vetélésem lett.
Könnyü azt mondani hogy ne hagyd magad.Szerintem ha pozitív a teszt látogass el magán dokihoz.Én úgy vettem észre hogy ilyen korai terhességnél még nem vesznek komolyan nekem is azt mondta 3 doki is nem tud mit tenni vagy megmarad vagy nem.Már a 4.ik doki volt a magán aki adott gyógyszert.A gyógyszer genetikai hiba esetén nem hat akkor a szervezeted szelektál.Vagy nem biztos hogy hat ha későn kezdik adni mint sajnos az én esetembe.1 hét barnázás után kaaptam csak.
Szia én is azt mondo ne hagyd magad lerázni menj el magán dokihoz és mond meg mi a helyzet ne várj vele holnapig mer lehet akkor már késő...harcolj a babádért!
Barátnőm is barnázott 4 hetesen és elég sokáig kapott gyógyszert megmaradt a baba azota majdnem 3 éves!
Én is barnáztam véreztem igaz a 9-13.hétig...nekem egy haematoma volt a ludas...felszivodott kiürült...egészséges babám született már 3 éves...a dokim nyugtatott hogy semmi baj nem lesz menjek be hozzá de nem tudtam igy ügyeletre mentem ott nekem is közölte az ügyeletes doki hogy szte elmegy a baba meg neki nem tetszik meg ha akar elmegy mert nem egészséges!
A frászt kamu duma nem igaz !!!Nekem egészséges lett és sok más baba is!tessék elmenni sürgősen dokihoz!
A + teszt meg + bármilyen halvány is!!!
Bocsi közben elolvastam az utolso válaszodat.
Nagyon sajnálom fel a fejjel hidd el köv honapban sikerül!!
Mielőbbi babásodást!
utolso voltam.
Kösözönm a választ kedves utolsó!Sajnos ez van,legközelebb sikerülni fog talán.
Minden kedves válaszolónak minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!