Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnyúlt méhszalag torna miatt?

Megnyúlt méhszalag torna miatt?

Figyelt kérdés
Terhes torna közben éreztem, hogy kicsit szúr alul jobb oldalt, abba is hagytam, lepihentem. Ez pár napja volt, azóta ritkán érzem még a szúrást ott, meg mintha átsugározna a fenekembe meg a combomba. Természetesen azóta nem is tornáztam. At olvastam, hogy a mozgás hatására megnyúlhat valamelyik méh melleti szalag és attól van ez, de nem ártalmas... viszont csak akkor múlik el ha már nagyobb lesz a méh. Mással is volt ilyen? Mikor múlt el? Hány hetesen történt? Mik voltak a tünetek? Orvosomat nem tudom megkérdezni mert külföldön vagyok és itt nem szeretik ha minden hülyeséggel betelefonál a kismama. Persze ha továbbra is így marad akkor legközelebbi kontrolon megemlítem neki. 16 hkm
2013. jan. 20. 01:54
 1/1 A kérdező kommentje:
1 hét után elmúlt. Hátha esetleg valaki idetéved akinek hasonló baja van :)
2013. jan. 22. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!