Megnyúlt méhszalag torna miatt?
Figyelt kérdés
Terhes torna közben éreztem, hogy kicsit szúr alul jobb oldalt, abba is hagytam, lepihentem. Ez pár napja volt, azóta ritkán érzem még a szúrást ott, meg mintha átsugározna a fenekembe meg a combomba. Természetesen azóta nem is tornáztam. At olvastam, hogy a mozgás hatására megnyúlhat valamelyik méh melleti szalag és attól van ez, de nem ártalmas... viszont csak akkor múlik el ha már nagyobb lesz a méh. Mással is volt ilyen? Mikor múlt el? Hány hetesen történt? Mik voltak a tünetek? Orvosomat nem tudom megkérdezni mert külföldön vagyok és itt nem szeretik ha minden hülyeséggel betelefonál a kismama. Persze ha továbbra is így marad akkor legközelebbi kontrolon megemlítem neki. 16 hkm2013. jan. 20. 01:54
1/1 A kérdező kommentje:
1 hét után elmúlt. Hátha esetleg valaki idetéved akinek hasonló baja van :)
2013. jan. 22. 02:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!