Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben? 14...

Mit tennétek a helyemben? 14 hetes terhes vagyok,1 hete felfázva, de a doki nem csinál semmit, mert negatív a vizeletem.

Figyelt kérdés

1 hete érzem, hogy felfáztam, nagyon fáj a hugycsövem, hugyhólyagom minden vizelésnél, ami igen sűrűn van... A fura az, hogy estére a tünetek rosszabbak lesznek, nappal egész jó.

Nem tudom mit tegyek már, 2 dokinál jártam, a vizeletem negatív, de egyik sem csinált semmit... ma már azért voltam ügyeleten, mert nagyon fájt a jobb oldali vesém...

Tanácstalan vagyok.

4 napja szedek homeos bogyót a tünetekre, nem használ...

2009. aug. 30. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Akkor talán más problémád lehet. Ne hagyd rá! Van magán dokid? A háziorvsod is megkérdezhetnéd, talán urológushoz elküld.
2009. aug. 30. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a kórházba mennék a helyedben. A nőgyógyászatról nem küldenek el.

Én 30 hetesen voltam vesegörccsel előszö az ügyeleten, majd ő küldött be a nőgyógyászatra. Végül a belgyógyászaton kötöttem ki, ahol kaptam ezt azt amazt, hogy helyre jöjjek.

Amúgy meg a lényeg, hogy igyál sokat!!! Ha fel vagy fázva, muszáj sokat inni, hogy sokat pisilj!

Tudom miylen szar dolog, nekem már volt párszor, igaz nem terhesen. Velem antibiotikumot is akart szedetni a doki, de én nem vettem be, csak a veseteát ittam, ami felfázásra is nagyon jó! Bár nem tudom, hogy ezt a teát terhesen lehet e inni...

Jobbulást, és írd meg hogy hogy vagy, voltál e komolyabb orvosnál.

17 hós

28 hetes

2009. aug. 30. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Még valami...

Vizeletnél mit értettek negatívnak? Miket néztek?

2009. aug. 30. 20:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem először vagyok felfázva, tudom, hogy milyen tünetei vannak, ez az...

A kórházban voltam ügyeleten, először a nőgyógyászaton, a méhszájvizsgálaton kívül nem csináltak semmit!

A kórházban szintén az urológián, a doki meg sem vizsgált...

Azt, hogy mit néztek, nem tudom, ilyenkor elsősorban gennyet, vért és baktériumokat keresnek. A közlés mindkétszer csak annyi volt, hogy negatív...

A vesetájéki fájdalmam hál égne elmúlt, de a csípő, égő kevés viezeletürítés megmaradt még mindig...

A háziorvosom tök hülye, 11 hetes terhesen 26-nak vizsgált...

Homeos bogyót szedem, más azóta nem történt.

2009. aug. 31. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!