A tüdőszűrő vizsgálatot meg kell csináltatni a kismamáknak?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert amikor elmentem a fogorvoshoz ők mondták, hogy pecsételnek a kiskönyvembe. A védőnőm nem mondta, csak azért kérdezem hogy erre kötelező-e elmenni?2009. aug. 30. 17:55
1/5 anonim válasza:
Szia!
Hát ha szeretnél egy kis sugárdózist.....Ez nem kötelező vizsgálat, nem lesz baj, ha nincs pecsét!:)
2/5 anonim válasza:
Terhesség alatt tüdőszűrésre menni egyáltalán nem javasolt a sugárzás miatt, főleg az első trimeszterben. Nehogy elmenj, mert kárt okozhat.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 30. 18:01
4/5 anonim válasza:
Én megkérdeztem a védőnőt. Azt mondta, hogy terhesség alatt egyáltalán nem javasolják. Ha esetleg a teherbeesés előtt voltál vmikor, akkor annak az eredményét beírja a kiskönyvbe.
5/5 anonim válasza:
Második babámat várom, de fel sem merült a tüdőszűrő!
Tüdőszűrésre tilos menni terhesen, max nagyon indokolt esetben. Tőlem minden alkalommal meg is kérdezték, sőt sima röntgenen is, hogy állapotos vagyok-e. Gondolom nem véletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!