Ismeritek Dr. Tömösváry Zoltánt?
Figyelt kérdés
Sote II.-n dolgozik, és van magánrendelése is. Én oda járok hozzá terhesgondozásra, de nem vagyok túlságosan megelégedve vele. Pl. azt mondta 7 ezerbe fog kerülni alkalmanként a terhesgondozás, de már másodszor kér 10 ezret kinn a "titkárnő" távozáskor. Téves beutalókat ad, nekem kell visszamásznom a rendelőbe, pedig fizetek az ellátásért.Hamar leráz, gondolom mert kinn sokan ülnek a váróban, de szerintem lehetnek elvárásaim egy magánrendelésen. Szinte csak jókat olvastam róla a neten, vajon én nem vagyok valamiért szimpatikus, vagy másnak is vannak kellemetlen tapasztalatai vele kapcsolatban? Orvosváltáson gondolkodom egyébként.2013. jan. 18. 21:24
1/5 anonim válasza:
Én tavaly tavasszal szültem nála, nem volt problémamentes terhességem, sokszor kellett bemennem hozzá a kórházba is. (Ezekért nem kért pénzt, nagyon lelkiismeretes és alapos volt mindig) Hétvégén szültem, azonnal bejött, tökéletesen levezette a szülést, utána minden nap benézett hozzám. Én elégedett voltam vele. Igaz, régen valóban több időt szánt 1-1 páciensre, de gondolom, mivel jó orvos, egyre többen is vannak nála.
2/5 anonim válasza:
Igaz, én nem nála szültem, de bent volt, mert kellett még egy orvos, aki fölülről nyomja ki belőlem a babámat(az én dokim a lábam között matatott)... Nagyon szimpatikus, és kedves volt.
Egy ismerősöm szült nála, ő nagyon dicsérte.
3/5 anonim válasza:
Nem nála szültem,de két szobatársam igen.
Az egyik nagyon dicsérte,a másik kevésbé,mert lekéste a szülésért..
Nekem-amennyit láttam belőle-szimpatikus volt,de szakmailag nem tudom megítélni.
Ha nem vagy vele megelégedve,amit a fentiek alapján megértek,válts,mert azért ez elég bizalmi dolog,pláne ha fizetünk,nem is keveset.
Én Timmermann doktornál szültem,tudom ajánlani:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Igen, erre gondoltam, hogy szinte csak jó véleményt hallok róla. Váltani fogok orvost, mert ezért nem fizetek többet. Köszönöm még egyszer! :-)
2013. jan. 20. 21:54
5/5 anonim válasza:
Én Tömő-párti vagyok.
Ha orvost váltanál, megértem - intézményt ne válts!!! A legprofibbak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!