WOMEN´S CREAM ismeritek? Nagyon jókat írnak róla, segíti a teherbe esést és megakadályozza a vetélést. Kente-keni itt valaki?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 18:14
2/6 anonim válasza:
Igen, első próbálkozásra összejött a baba.(Bár előtte nem próbálkoztunk, tehát lehet anélkül is jött volna, én tuttira akrtam menni.) A fontos, hogy a terhesség első három hónapjában használd!!!!!(Megkérdeztem!!!)Sajnos nekünk egy vírusos torokgyulladás miatt (feltehetően amiatt) a 11. hétben elhalt.... :( De ez ettől független.
3/6 anonim válasza:
Vérzés-összevisszaság, mellciszta, mellcsomó műtét... előzmények után használom 2 éve. Drága. Hogy attól-e, nem tudom, de most nincs cisztám, változókorba lépve 48 évesen hol megjön, hol nem, de szerintem csak segít...
4/6 anonim válasza:
1. vagyok. En azert haszanltam, mert nem jott ossze a baba es nem is segitett az ugyben.Nekem a baratcserje segitett elso honapban osszejott amikor el kezdtem hasznalni.
5/6 anonim válasza:
Én az alacsony progeszteron szintemre használtam. Majdnem 9 hónapig kentem, de semmi változást nem hozott, semmit sem ért. A vérvétel eredménye szerint sem zavart túl sok vizet. Drága, és nem hat:(
6/6 anonim válasza:
meddig kell kenni a womens krémet ? Amíg meg nem jön? Ha megjön abbahagyom? Ha nem jön meg és babás vagyok akkor meg kenhetem a 3-dik hónapig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!